Следва

Дженифър Лорънс ще се омъжва?

Джокович и бременната Йелена ще се ширят в най-скъпия апартамент в Маями (галерия)

Новак Джокович и семейството му за момента живеят в Монте Карло, но не след дълго местонахождението им ще се смени в Маями Бийч.

Други преди 7 години

Новак Джокович и семейството му за момента живеят в Монте Карло, но не след дълго местонахождението им ще се смени в Маями Бийч.

Оказва се, че легендарният тенесист е решил да задели част от богатството си, за да си купи един от най-скъпите апартаменти в най-луксозната сграда в Маями.

Семейство Джокович ще се шири в нов дом, който си има три спални, три бани, гигантски хол и тереса със спираща дъха гледка.


"Този апартамент ме вдъхнови! Има си всичко, а панорамният изглед към морето е величествен. Мисля, че осигурява перфектният начин на живот за мен и съпругата ми Йелена", споделя Новак за новия си имот.

Междувременно, клюките упорито носят, че половинката на Джокович е бременна с второто дете на двойката, но тенисисът упорито отказва да потвърди щастливата новина.

Със или без ново попълнение семейство Джокович ще се нанесе в новия си ултра луксозен апартамент през 2018 година, тъй като сградата, която е тотално архитектурно съвършенство, все още е в процес на строене.

В галерията горе>>> всички снимки на любовното гнездо на Новак и Йелена!

More Други