Следва

Какво носи редакцията: Фустите на коконите

София. 30 март. Един ден в детайли

Денят ни започва в 7:00 или 6:00 или пък, ако много ни се спи в 8:00...

All About Life преди 7 години

Денят ни започва в 7:00 или 6:00 или пък, ако много ни се спи в 8:00, но винаги в точен час, защото не обичаме половинчатите неща.

Завършва редовно след 21:00 или пък до след 00 часа и после трябва да се обясняваме на възглавницата къде сме ходили до толкова късно, а тя нахално се заканва, че утре ще се събудим с тъмни кръгове под очите.

Изплъзващите се часове на сряда, четвъртък или който и да е техен побратим, обикновено са претъпкани с куп задачи, много мода и малко време за сладки приказки, защото красивите и добре изпипани неща имат нужда от тотална отдаденост (е, от време на време обсъждаме добре облечените мъже преминаващи транзит пред офиса на редакцията, нали сме женички!).

Истината обаче е, че обожаваме да се вглеждаме в детайлите и знаем, че всъщност точно малките неща правят деня толкова очарователно изпълнен с енергия, обаятелност, дързост и щастие.

Даваме ви да надникнете в забързаното ни ежедневие, в "покоите ни", където дори сянката по паважа е от значение. Денят ни в детайли в галерията горе>>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.