Следва

Тайната на балансираното хранене: внимавайте за наличието на хранителен недостиг и го компенсирайте с добавки

Какво носи редакцията: Фустите на коконите

"Qui qu'a qui qu'a vu Coco? Eh! Coco! Eh! Coco!" пееше преди Шанел, Коко...

All About Life преди 6 години

"Qui qu'a qui qu'a vu Coco? Eh! Coco! Eh! Coco!" пееше преди Шанел, Коко, и въпреки че в песента става дума за куче, ние все се сещаме за кокони - тези жени, които са същински нагиздени мадами...

И за техните фусти, разбира се! Днес се въплъщаваме в същински такива, защото се оказа, че благодарение на слънчицето и кокетните пролетни дни цялата редакция (без една, но пък и тя ни показа любимия си модел) е заложила на полата, като главен акцент във визията си.

Защото е женствено, красиви и удобно! Коя с каква:

Цветина
Любимата на любимите ми! Обожавам я, намерих я в един аутлет на безобразно ниска цена, иначе е с марка H&M, и беше наистина любов от пръв поглед! Тежка материя и невероятен десен, които винаги крадат погледите на всички!

Йоанна
Моя любима пола на Guess.Купих я миналото лято, когато бях в Палермо. Класически, семпъл, силуетен модел. Подчертава, красивите женски извивки. С прекрасен детайл от дантела. Обожавам я!


 

Габриела
Единствената пола в гардероба ми, която напоследък нося, е черното кожено мини. Макар и да е от кожа, то се води абсолютен бейсик елемент и може да изглежда адекватно през всеки един сезон. С нетърпение чакам времето да се стопли, за да го облека с оувърсайзд сив тишърт и фини черни сандали на ток...


Елена
На тази фриволна хубавица най-много й харесвам двуцветността. Бежово и черно е нещо, което страшно харесвам, много ми е Шанел-ско и много елегантно. Едрото плисе прави тази пола лежерно ежедневна, а аз я нося обичайно върху скини дънките си в тъмно сиво.

More All About Life