Следва

Гледаме от днес Носителят на Наградата на ФИПРЕССИ от Кан '16 "Тони Ердман"

Поклон пред Гришата!

Надникнете, потопете се, заживейте за миг в света на големия, любим и незабравим Григор Вачков!...

Events преди 7 години

Надникнете, потопете се, заживейте за миг в света на големия, любим и незабравим Григор Вачков!

Подишайте ароматния пролетен въздух заедно с великия актьор в градинката пред Народния Театър „Иван Вазов”! Заплувайте в безбрежността на океана на неговите превъплъщения и срещнете и другите китове, с които го е делил!



Една невероятна изложба, посветена на личния и професионален живот на актьора, на артиста, на човека Гришата, по повод 85 години от неговото появяване на този свят. И макар да си отиде от него преди 37 години, всички ние, гледали го в безбройните му театрални и филмови изяви, никога не ще го забравим и винаги ще го носим в сърцата си!





Поклон, Гриша!


Изложбата е част от програмата на Софийския театрален салон и е организирана със съдействието на Гилдията на театроведите и драматурзите към Съюза на артистите в България, както и с подкрепата на Столичната община и Атера Дизайн.










Младата актриса Радина Боршош, с която ще ви срещнем след броени дни, е една от стотиците, попаднали в мрежата на легендарния Вачков!

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?