Месечен ХОРОСКОП - Април 2017

Astro преди 6 години

Април месец ще ни дари с Новолуние в Телец на 26-и. Телецът се управлява от Венера, която, поемайки юздите, помага и благоприятства отношенията ни, отваря чувствеността ни и отново ни дава очи за красотата и изобилието от земни подаръци, на които можем да се радваме в живота си.

Април иска от нас да преодолеем страха и простия стремеж за оцеляване, отивайки много отвъд тях. Периодът ни предлага изобилие от позитиви, карайки ни не само да виждаме красотата наоколо, а и да създаваме красиви неща и благодат в живота си. Защото, в крайна сметка, не можем да живеем постоянно в страха и финансовите тревоги. И, ако досега сте се придържали към старите си лоши навици, то това Новолуние ще ви даде възможността най-после да прогледнете и да видите какво ви дърпа назад, а вие, от своя страна, да се изстреляте право напред.

Призивът на Венера е, че красотата ни вдъхновява и изцелява: музика, изкуство, книги, танци – всичко това е една „пилешка супа“ за душата ни. Този „тунинг“ на житейската ни настройка ще отвори всичките ни сетива: вкусът, звукът, мирисът, цветовете – всичко ще е в пъти по-ярко, което ще ни помогне за освобождаването от страха и напрегнатостта на ежедневието.

Всички зодиакални знаци ще имат ясна представа за бъдещето си в този период. Сега е моментът за равносметки в отношенията с хората от обкръжението ни, за което все избягваме да направим, когато монотонността на ежедневието ни повлече. И трябва да се запитаме: Правим ли всичко от сърце? Обичаме ли себе си и грижим ли се за нас самите със същата готовност, с която го правим за любимите си хора? Април ще ни поучи, че тези въпроси, както и техните отговори, са от решаващо значение, за да продължим напред.

Хороскоп

Още от Astro