Следва

Eто кой спечели чудесни награди с BUZZ!

Модата е увереност с Fashion Days

Oнлайн магазинът Fashion days представи актуалните колекции за сезон Пролет/Лято 2017, с които ни провокира да преоткрием и покажем увереността си...

All About Life преди 7 години

Oнлайн магазинът Fashion days представи актуалните колекции за сезон Пролет/Лято 2017, с които ни провокира да преоткрием и покажем увереността си.

Пролетта е време за ново начало и предизвикателства, чието естествено продължение намираме в освежаването на гардероба и на нашите различни „визии“ – романтична, бизнес, ежедневна или спортна, но задължително заредени с увереност.

Колекции Пролет/Лято 2017 са представени в рамките на платформата “WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE”, предлагайки 20 нови марки в продуктовото портфолио на fashiondays.bg. От чанти на Pollini и JYDC London, деним на Replay G-Star, обувки на Superga, Polo Ralph Lauren, Lauren, Cat, Rider, Ipanema, Melissa, Camper, Lacoste, Replay, G-Star, S'Oliver, Bugatti и Aldo, бельо на Ted Baker и Sloggi и детско облекло на Aygey и Frankie Morello. В същото време в магазина ще могат да се открият и новите колекции на Zee Lane, Mango, Ted Baker, Lacoste, Alcott, Next, Trussardi Jeans, Furla, Napapijri, Marella, Converse, Reebook и Jack&Jones.



Кампанията празнува всички онези дрехи, които създават възможности, които оставят отпечатък в съзнанието на околните. Дрехите, които ни карат да се чувстваме над нещата, които отключват нашата стихия, променят ходя на историята на вечерта, а защо не и на живота ни. Дрехите и аксесоарите, които ни помагат да покажем най-доброто от себе си.

Fashion Days предизвика всички нас да открием своята увереност чрез ритъма на музиката. Магнетичната водеща Гери Турийска представи вдъхновяващи истории за увереността и смелостта да се справяме с предизвикателствата.

В ролята на вдъхновители, които споделиха своята формула за увереност, влязоха поетът Илиян Любомиров, редакторът Ирина Денева, моделът Михаела Бориславова, треньорът по художествена гимнастика Биляна Проданова, детето чудо на леката атлетика – Лиляна Георгиева, както и много други познати лица.

Танцьорите от The Center показаха модели от новите колекции, като облякоха танцовите си изпълнения в различни модни стилове. А стайлингът, който зареди танцьорите и водещата Гери Турийска с увереност, беше подготвен от стилиста Хубен Хубенов.



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.