Следва

Бийбър се натиска с пияна брюнетка!

We love: Нежната Михаела Филева

Толкова нежен, толкова пролетен, толкова женствен кадър!...

Други преди 6 години

Толкова нежен, толкова пролетен, толкова женствен кадър!

Новата сесия на Михаела Филева, с която си говорихме за любов ТУК!, е наистина жестока. Младата певица е лице на кампанията топ моделът на Huawei за 2017 година P10, който ще е на нашия пазар от начало на април.

Huawei, с които пътувахме до Китай и обратно ТУК!, лансира своята рекламна кампания за P10 със слогана „Перфектен във всеки кадър“ и хаштага #Perfect10.

В тв клипа за кампанията, Huawei представя впечатляващите портретни характеристики на телефона, а всички статични кадри в клипа са заснети с Huawei P10. Творческата концепция на видеото се основава на емоциите, които всяко лице изразява във всеки един момент и историята, която може да се разкаже в един портретен кадър. В клипа се представят лицата и историите на отделни хора, както и популярни личности от различни страни. В неговото заснемане в Лондон взе специално участие и българската поп звезда Михаела Филева, която ще видите в българската версия на клипа. Видеото ще се излъчва в ефира в над 20 държави от Европа и Скандинавския регион.

Освен като лице на кампанията, Михаела Филева участва и в заснемането на специална фотосесия с P10, направена от българския фотограф Вера Гоцева – официален посланик на марката.

More Други