Следва

Съвети за красота от Парис Хилтън

Melody - ноти за красота

Да нарисуваш най-красивия пейзаж и да се насладиш на него, първо трябва да го видиш...

Body преди 14 години

Да нарисуваш най-красивия пейзаж и да се насладиш на него, първо трябва да го видиш. Тогава сетивата ти се размекват от удоволствието да си подариш няколко минути красота. Да отделиш време за себе си, за тялото си и лятната му подготовка не е никак трудно.

Истината е в приятно местенце, с хубава природна гледка, много тишина и професионални услуги. Сега необходима е лазерната епилация, която да направиш дори през летните месеци без никакви опасения.



Това ни заведе в новооткрития салон с утвърдени и дългогодишни специалисти в областта Melody. За да разпознаем нотите на красотата е достатъчна приказната гледка с вътрешен басейн и много дървета, приветливата атмосфера, създадена от лъчезарните домакини, доверието към хубавата апаратура и преборването на лекия уплах от неизвестността на самата лазерна процедура.

Всъщност лекото боцкане и парене по време на епилацията, омекотено от лека струйка студен въздух не представлява абсолютно нищо пред ефектa на гладка кожа без косми и всекидневна грижа за това особено през лятото. Времето, нужно за една процедура се вписва дори за тези, които често нямат минути за себе си.



Лазерната епилация и като цяло лазерното третиране на кожата няма пряк контакт на апарата с нея, което от своя страна предотвратява опасността от пренасяне на каквито и да било инфекции.

Още една от причините да стигнем до оранжевата прелест Melody, която прави хората красиви и доволни, е медицинският апарат, който е достатъчно силен и ефективен, но и помислен така, че да не увреди кожата.

Дължината на вълната благоприятства и употребата му при по-тъмна кожа и през лятото.



Мезотерапията или с други думи вкарването на витаминозен коктейл в кожата е начинът за преборване с фините бръчици, отпуснатия тургур и неравния тен на кожата.

След мезотерапия на тялото идва ред на вибромасажа, който разнася целулитните депа със светкавична бързина.

И така, след като избягахме от шума на града, подарихме си най-сладкото изживяване – вниманието и грижата на професионалист изцяло насочено към нас, е редно да споделим локацията на нашия опит:

Melody можеш да откриеш на ул. „Д-р Любен Русев” 6 и тел. 872 08 82 всеки ден без понеделник от 10 ч. до 19 ч.
 

More from View Sofia

More Body