Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 03.04 - 09.04

Eто кой спечели чудесни награди с BUZZ!

Имената на печелившите в играта с BUZZ...

All About Life преди 7 години

Дойде и време за Награди! Наградите този път от BUZZ не са една или две, а са цели ПЕТ!

Получихме чудесни отговори на споделените от вас емоции и причини да боготворите този модел! Ето ги и печелившите:



Аделина Веселинова
" Air Max са "моите" обувки! Част от стила ми, винаги страхотен,изпипан до последния детайл дизайн! Част от крака ми-леки и удобни! Част от духа ми -внасят красота,удобство и настроение в ежедневието ми!"


Силвия Христова

"Nike Air Max ми доставят максимум удоволствие от движението навън, във фитнеса, а и на дансинга. Естествено не пропуснах да ги тествам и на ударна разходка в планината и отново бяха върхът, а моите крачета са направо в рая. На мен, като динамичен човек най-ценно ми е удобството, но няма как да пренебрегна факта, че настроението става още по-добро щом погледна цветните ми Nike. Обичам си ги! Обожавам ги и с тях знам, че всеки подскок е от тук и сега до желаната мечта. <3"

Никола Василев
"Освен, че сме почти набори с Air Max, но аз съм им батко с 3 години в моя полза и това ме кара да ги припознавам като много мои, ще спомена и още няколко неща. За мен Air Max са не просто маратонки, а цяла една ера в света на спорта. Качество, издръжливост, дизайн, цветове, изпипани до най-малкия детайл и всичко това съвсем премерено и без нищо излишно.... "

Любомира Ангелова 
"Какво да кажа за Nike Air Max?
Обожавам ги... Уникални и ултра мега яки.
А причините са ясни :
1. Винаги модерни (вече 30 години)
2. Могат да се комбинират с почти всичко от гардероба (анцуг не ми е в топ 3)
3. Страшно удобни (друго си е да усещаш въздух под краката)
Happy birthday Air Max!!!"

Илияна Иванова
"Пролетта е прекрасен сезон! Скоро светът около нас отново ще притежава всички прекрасни зелени краски, които ни липсваха дълго през зимата. Изпълват ни мислите за разходки - в градска среда или в планината. Искаме да се насладим на за приятни мигове сред природата ... И хората сякаш се пробуждат и стават все по-жизнени, по-активни, по-креативни и ... по-усмихнати - в унисон с галещото греещо слънце. И аз хвърлям ключовете за колата. Искам движение - зарежда ме с енергия, поддържа ме във форма. Незименно Air Max са с мен - осигурявайки ми комфорт в динамичния ми ден, давайки ми баланса между удобното и модерното, което търся. Разбира се, налага се да обувам и обувки на ток. И знаете ли, усещането да ги сваля после и да сложа любимите си Air Max е просто безценно :)"



ЧЕСТИТО на всички късметлии!

Може да намерите вашите специални награди в магазин BUZZ в Paradise mall!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 21 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.