Седмичен ХОРОСКОП - 03.04 - 09.04

Astro преди 6 години

Напрежението, натрупало се в Космоса и в света, задължително ще намери отдушник до 13 април. Космическата нестабилност ще въздейства на родените в средата на януари, април, юли и октомври. През периода в ключов играч могат да се превърнат тези, които са родени в средата на май. Разбира се, хората, чийто живот започва да се променя, отдавна са почувствали това. Периодът е подходящ да завършите започнатото, да постигнете целите си на базата на предишен опит. Не променяйте принципите си, докато не почувствате, че те са се „изчерпали напълно“.
Професионалната дейност ще се сблъска с необходимостта от усъвършенстване и преразглеждане на приоритетите. Тази „рецепта“ се отнася както към бизнесмените и политиците, така и към обикновения човек, попаднал в неустойчиви, далечни от обикновената рутина обстоятелства.

Постарайте се да разпределите правилно силите си, не се преуморявайте, но упорито се движете напред. Няма да закъснее моментът, в който усилията ви ще бъдат възнаградени богато.

При тези от вас, при които ситуацията е нестабилна, тя ще започне бавно, но сигурно да се успокоява, докато не влезе в нормалното си русло. Това донякъде ще стабилизира енергията на Сатурн, който от 6 април до 25 август се движи ретроградно. Неговото влияние върху Земята е ограничаващо, но това пък повишава устойчивостта. Уви.

Хороскоп

Още от Astro