Следва

Ето и кой спечели красивата черна роза на Trussardi!

Играй и спечели! Две покани за "Саломе"

Играй и спечели! Две покани за "Саломе"...

All About Life преди 7 години

Смеем да кажем, че постановката "Саломе" е разкош за сетивата. Изпълва сцената и душата, и те държи в напрежение до последно. Убийствена сценография и хореография, и игра, които карат хората да седят неспокойно в седалките си, жадни за още и още.

Повече ви разказахме ТУК, все още обладани от магията на жестокия спектакъл. Представихме ви и Александър Евгениев в ролята на Йоан Кръстител в един интересен блиц ТУК!

А сега ви предоставяме възможността и вие да изживеете театралното вълшебство на "Саломе"! Условията са лесни!

Отговорете на въпроса: Кой влиза в ролята на Саломе в спектакъла "Саломе"? и можете да се сдобиете с две покани за представлението на 11 април от 19:00ч. в Театър Българска Армия.

Очакваме предположенията ви на добре познатия мейл - [email protected], до 9-ти април, а в началото на другата седмица ще обявим щастливците!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.