Fashion Influencers: Low-key VIP-овете на мъжата мода!

Влиятелните фигури в мъжката мода редовно са under the radar...

Влиятелните фигури в мъжката мода редовно са under the radar и нямат никакво желание да влизат под светлините на прожекторите.

Обикновено, около Седмиците на модата винаги се запознаваме с популярни лица, които са trend сетъри или пък влияят на тенденции или дори цели колекции. В повече случаи обаче ключовите играчи остават на заден план, само защото не държат на определен наперен външен вид и държание.

В галерията горе>>> сме събрали няколко influencer-а, които са достойни за безкрайно възхищение и на всичкото отгоре са лесно разпознаваеми в модните среди, но са в състояние да поддържат low-key публичен профил, който им позволява да вършат тежката си работа без излишна помпозност и дъндания.

Коментари: 2

B
budimir metalnikov (2017/04/05 / 00:01)
Лошото е , че мястото им вече не е по-различно от това, кеото правят "спортните коментатори" имаме вече жизнени, свежи коментатори, и все малко theory and cultural study, няма никакъв смисъл от "сподвижническите им записки" в страни от колекцията. На мен досега никога не ми се е случвало да чета написаното в страни от слайдшоуто със снимките от колекцията. Между другото, това сщо ми е правило впечатление, много често съм попадал на интервюта със самите дизайнери, в които те са бсъждали собствените си колекции без да имат и бегла представа какво са направили.. Илзиат и казват някакви неща, които Пи Ара на компанията им иска от тях, а в коелкцията се казва нещо съвсем друго. Не е толкова странно, самия автор да не наясно с това, какво е направил..Тъкмо поради това е нужна критическа рецепция, а не журналисти-забавлячи, в каквити се превърнаха тези т.н инфлуенсъри, които не могат да инфлуенснат дори себе си. Опитайте следното аз съм го правил, вземете нещо написано за jil Sander и го пренесете към raf simons нищо няма да се промени
Q
QueenGeek (2017/04/03 / 15:30)
Ууу, господин Номер 8 е доста СЕКСИ!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia