Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Fashion Influencers: Low-key VIP-овете на мъжата мода!

Влиятелните фигури в мъжката мода редовно са under the radar...

All fashion преди 6 години

Влиятелните фигури в мъжката мода редовно са under the radar и нямат никакво желание да влизат под светлините на прожекторите.

Обикновено, около Седмиците на модата винаги се запознаваме с популярни лица, които са trend сетъри или пък влияят на тенденции или дори цели колекции. В повече случаи обаче ключовите играчи остават на заден план, само защото не държат на определен наперен външен вид и държание.

В галерията горе>>> сме събрали няколко influencer-а, които са достойни за безкрайно възхищение и на всичкото отгоре са лесно разпознаваеми в модните среди, но са в състояние да поддържат low-key публичен профил, който им позволява да вършат тежката си работа без излишна помпозност и дъндания.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 5 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 5 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.