Мода

Fashion Influencers: Low-key VIP-овете на мъжата мода!

03-04-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 2 11
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

Влиятелните фигури в мъжката мода редовно са under the radar и нямат никакво желание да влизат под светлините на прожекторите.

Обикновено, около Седмиците на модата винаги се запознаваме с популярни лица, които са trend сетъри или пък влияят на тенденции или дори цели колекции. В повече случаи обаче ключовите играчи остават на заден план, само защото не държат на определен наперен външен вид и държание.

В галерията горе>>> сме събрали няколко influencer-а, които са достойни за безкрайно възхищение и на всичкото отгоре са лесно разпознаваеми в модните среди, но са в състояние да поддържат low-key публичен профил, който им позволява да вършат тежката си работа без излишна помпозност и дъндания.

Коментари 2

Добави коментар
budimir metalnikov (05/04/2017 / 00:01)

Лошото е , че мястото им вече не е по-различно от това, кеото правят "спортните коментатори" имаме вече жизнени, свежи коментатори, и все малко theory and cultural study, няма никакъв смисъл от "сподвижническите им записки" в страни от колекцията. На мен досега никога не ми се е случвало да чета написаното в страни от слайдшоуто със снимките от колекцията. Между другото, това сщо ми е правило впечатление, много често съм попадал на интервюта със самите дизайнери, в които те са бсъждали собствените си колекции без да имат и бегла представа какво са направили.. Илзиат и казват някакви неща, които Пи Ара на компанията им иска от тях, а в коелкцията се казва нещо съвсем друго. Не е толкова странно, самия автор да не наясно с това, какво е направил..Тъкмо поради това е нужна критическа рецепция, а не журналисти-забавлячи, в каквити се превърнаха тези т.н инфлуенсъри, които не могат да инфлуенснат дори себе си. Опитайте следното аз съм го правил, вземете нещо написано за jil Sander и го пренесете към raf simons нищо няма да се промени

QueenGeek (03/04/2017 / 15:30)

Ууу, господин Номер 8 е доста СЕКСИ!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Фаталното привличане

Виж още
Фаталното привличане

Жълт бутон

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

Виж още