Следва

Ана Уинтур стана баба

Имън Шъмпърт и Теяна Тейлър: Най-горещата двойка в света… Отблизо!

Красиви, талантливи и…секси!...

Други преди 6 години

Красиви, талантливи и…секси! Баскетболистът и НБА бог Имън Шъмпърт и R&B певицата Теяна Тейлър са най-обсъжданата двойката в момента и повярвайте, има защо!

Много говорят, че двамата не се вписват в идеята за класически романс – само вижте Instagram профилите им и това как изразяват любовта си един към друг по нестандартен, шеметен начин.

Каквото и да казват, едно е истински видно – те се обичат, безумно щастливи са и сега разкриват пред света къде са се оженили и как се справят с „най-дразнещите навици на другия“, без да се притесняват.

През последните 14 месеца двамата посрещнаха големи събития – Имън се радва на огромни успехи в спорта, направи Теяна своя съпруга – церемонията беше тайна, тъй като решението идва спонтанно и за двамата: „Нека го направим тук и сега“ и нищо повече не е било необходимо - двамата участваха в едно от най-горещите музикални видеа, правени някога – това на Канйе Уест „Fade“ и, не на последно място, двойката се радва на най-голямото щастие - раждането на дъщеря им Джуни.

Ето ги, отблизо, без цензура и задръжки:

И двамата имате натоварен график. Кога успявате да се засечете на едно място?
Имън: Обикновено тя се опитва да разпореди графика си спрямо моя и това кога съм в Кливланд, където живеем. Използва времето, когато ме няма, за да свърши с всичките си ангажименти.
Теяна: Рядко се случва да прекараме дълго време заедно. Доскоро работех над албума си и бях страшно заета. Затова за нас два дни заедно са като два месеца.

Как се забавлява вълнуваща двойка като вас в оживен град като Кливланд?
Теяна: Когато си с подходящия човек, няма значение къде си. Обичаме да гледаме филми и да ядем пуканки, независимо дали това означава да си останем вкъщи. Обожаваме и да ходим в добри ресторанти. Водим малката Джуни до Chuck E. Cheese's например.

Как ще опишете един ден с малката Джуни?
Имън: Когато отидем в Chuck E. Cheese's, тя яде дори повече пица от нас! Понякога дори ходи по съседните маси да опита по нещичко и от там… Невероятно енергична и любопитна е – обича всичко, което прави. Когато се прибере вкъщи, веднага заспива дълбоко, изморена от емоции. Много харесва и баскетбол! Взира се в играта, интересно й е и знае кога да стане и да пляска.

Коя част от характера си виждате в дъщеря си?
Теяна: Тя спи и яде точно като баща си! Освен това и двамата са алчни! Джуни винаги иска нещо и в момента, в който го получи, вече не го иска. Желае всичко, което не притежава. А прилича на мен по любопитството си. Аз винаги съм жадна за нови неща. Приятелите ми ме наричат Джими Неутрон.

Последните 14-15 месеца бяха наистина щури за вас. Кое беше най-лудото нещо, което направихте?
Имън: Да сключим брак!
Теяна: А това, което направи този момент така специален, е, че ние се оженихме в спалнята си, точно пред банята ни. Да, това определено беше събитието на годината за нас! Много хора ни питат: „Оженихте се в банята?!“ – всъщност, банята ни е в спалнята. Ние просто отворихме двете големи врати и станахме съпруг и съпруга пред тази баня. Тя има сантиментално значение за нас, защото там родих Джуни.

Какво правите като семейство, когато сте у дома?
Теяна: Търсим Джуни! Тя пълзи навсякъде, а сега се опитва и да ходи. Когато стане малко по-тихо, започваме да се притесняваме дали не е направила някоя беля, или пък не е изяла нещо, което не трябва. Може да не повярвате, но обичаме да си подремваме – тримата заедно.  Често двамата се будят преди мен. Много пъти мисля, че малката се опитва да ме събуди, докато всъщност Имън е хванал ръцете й и говори с бебешки глас: „Мамо, мамо, събуди се“…

Кое у другия ви кара да се срамувате?
Теяна: О, Имън прави най-безумното нещо! Когато сме на вечеря или пък на някакво тихо място, започва да пее мои песни, опитвайки се да имитира гласа ми. А понякога песните, които „представя“ на хората, все още не са излезли! Да не говорим, че обича и да добавя по нещо от себе си…в моите собствени творения!
Имън: Мисля, че тя не разбира, че аз наистина обичам музиката, а тя прави тъкмо такава музика, каквато е по вкуса ми и каквато винаги съм слушал – просто песните й са „на моята вълна“. Когато направи някоя песен, тя директно се набива в главата ми и не мога да спра да си я тананикам. Разбирам, че сме женени и че на някого това може да изглежда като пристрастие, но не мога да крия, че харесвам музиката й… И няма да го правя!

И двамата сте много музикални. А Джуни обича ли музиката?
Имън: О, да, определено! Луда е и по песента на Кание Уест – „Fade“, където Теяна танцува. Дори знае някои части от танца в клипа и постоянно се опитва да повтори движенията.

Колко кокосово масло беше изхабено за това видео?
Теяна: Твърде много! Накрая буквално мислех да отворя собствена линия за кокосово масло!

Как се справяте с трудностите на това да имате публична връзка?
Имън: С комуникация! Разговорите са всичко! Общуваме постоянно, дори когато сме далеч един от друг, разказваме си всичко, което ни се е случило, непрекъснато сме на видео разговор…
Теяна: Мисля, че можем да използваме апликацията FaceTime по 80 часа без спирка! Дори понякога си споделяме час по час как е минал денят ни.

Имън: Известността е без значение, ако не се размие границата с реалността. Независимо колко популярност придоби „Fade", независимо колко запалянковци има по баскетбола или колко нашумя албумът на Теяна – когато се приберем у дома, ние сме си ние.

More Други