Следва

She's got the power: Изящна мароканка краси Vogue Arabia

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Фешън издънките на седмицата...

All fashion преди 7 години

Маркетингова хрумка

Няма как да не сте чули за скандала, разразил се с американските авиолинии United Airlines и по-конкретно отказа им да допуснат две млади момичета на борда си, заради това, че са били облечени с клинове. Оттогава насам случката предизвиква истински фурор в онлайн пространството, а от компанията се защитават, обяснявайки, че момичетата са със статус "pass travelers", което означава, че са роднини на служители на компанията и могат да пътуват безплатно, ако спазват по-специален дрес код, забраняващ клинове, скъсани джинси, кроп топове и джапанки. Идеята зад тази забрана е, че тези пътници са малко или много представители на компанията и видът им трябва да е адекватен. Компанията застава зад решението си без колебание, но пък неодобрението в социалните мрежи е огромно... Спортният гигант Puma пък също изразява мнение по въпроса и то по особено забавен начин, предоставяйки 20% намаление на всички модели клинове за пътници на United Airlines - необходимо е единствено предоставяне на минал или предстоящ билет за пътуване с компанията, за да бъде отстъпката валидна.


 

Антифеминизъм

Отново в Щатите, и отново по повод дрес код се развива и следващия ни гаф за седмицата. В гимназия в Джаксънвил, Флорида учениците са силно възмутени заради разлепените из сградата на училището флаери с препоръки относно роклите на момичетата за предстоящия бал. Всеки един от тях се състои от надпис "Отиваш на бала?" и снимки на няколко модела рокли, показващи повече или по-малко плът. Под по-разголените стои отговор "Не, няма да отидеш.", а под по-консервативните модели - "Да, отиваш. Добро момиче." Сами се досещате за вълната от негодувание, надигнала се у ученици и родители, а публичността на грозната случка е вече огромна.

Разбира се, училището е в пълното си право да наложи стриктен дрес код, но не по този абсурден и обиден за момичетата начин, който на всичкото отгоре и намеква, че неспазилите препоръките са лоши момичета...


 

В шок сме, Ариел

Обикновено Ариел Уинтър редовно показва шикозни тоалети на червения килим, този път обаче 19-годишната девойка сериозно се оплеска. За премиерата на детския филм Smurfs: The Lost Village актрисата заложи на къса рокля с полупрозрачни участъци около гърдите и корема. Съгласни сме, че дизайнът е секси, но някак не ни допада нито как седи на фигурата на Ариел, нито фактът, че брюнетката е заложила на него на подобно събитие!






 

1 Пост = 1 милион долара

Знахме, че Бионсе печели пари, но чак пък толкова! Оказва се, че певицата се е превърнала в такъв infuencer, че нейн пост в социалните мрежи й печели по минимум милион долара. По този начин бременната изпълнителка създаде прецедент, който ще е трудно да се победи. Бионсе е първият и единствен човек, който успява да печели баснословната сума на една единствена публикация в социалните мрежи. Е, явно империята на кралицата се разраства.

More All fashion