Следва

Fashion battle: Монохром VS. Райета

She's got the power: Изящна мароканка краси Vogue Arabia

Стартирането на Vogue Arabia беше изключително добре прието в модните среди, а и не само...

All fashion преди 6 години

Стартирането на Vogue Arabia беше изключително добре прието в модните среди, а и не само.  Принцеса Дина Абдулазис за главен редактор и чаровната Джиджи Хадид за първо лице на корицата.

Вече е факт и втория брой на модната библия за жените от Близкия изток, а главно действащо лице е изящната Иман Хамам.


Фотосесията на красивата мароканка е заснета не от кого да е, а именно от легендарния Патрик Демаршалие, а броят излиза със заглавието I've got the power!

Влюбени сме в кадрите на Иман, и не само ние! Фешън почитателите не спират да сипят суперлативи за великолепната сесия на красавицата и дори я наричат "кралица".



Любопитното е, че в момента лицето на Хамам нахално наднича от кориците на две други издания: Vogue Japan и Allure.

20-годишната Иман Хамам пробива в модните среди през 2013 година, когато й се отдава честта да отвори дефиле на Givenchy. Родена в Амстердам на баща от египетски произход и майка мароканка, чаровницата не спира да жъне успех след успех оттогава.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.