Следва

Всички носят: Nile на Chloé

Fashion battle: Монохром VS. Райета

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 7 години

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат доза хумор и много любов, за да покажат как изглежда в техните очи идеалната пролетна рокля.

Даваме жокер, че двата избора са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова.

Габриела

Дръзките цветови комбинации на сезона страшно ми допадат, особено тази с розово и оранжево. Макар и на пръв поглед да е недопустима, комбинацията е всъщност свежа и безумно актуална. Ще се възползвам от нея и при избора ми на рокля - семпъл дизайн и дълбоко V-образно деколте, които кореспондират добре с дългия елек с двуредно закопчаване. Завършвам визията с равни чехли от мека черна кожа и една разкошна чанта, подписана от Консуело Кастилиони преди заминаването си от Marni.

Рокля Cos 90 лв.
Елек Zara 139 лв.
Чехли H&M 60 лв.
Чанта Marni 2860 лв.

Йоанна

Погледът ми днес се спира върху невероятно готината рокля на любимия за мен Tommy Hilfiger.

Супер свежа, на райе, което винаги придава едно лятно, морско настроение. Удобна за динамичното ежедневие в града, с женствена кройка, която придава фееричност и кокетност.

Намираме го тук>>

Анкета

Какво ще избереш? Райета или топло оранжево?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.