Следва

Красив/а: Марк Джейкъбс стана жена

Всички носят: Nile на Chloé

Модно пристрастените души крещят от възбуда от новия фешън аксесоар на марката Chloé...

All fashion преди 7 години

Модно пристрастените души крещят от възбуда от новия фешън аксесоар на марката Chloé.

Чантата Nile е ултра тренди в момента и намери място в гардероба на хиляди дами, които не пропускат да бъдат в крак с актуалните тенденции.

Малкият, видно моден аксесоар, е със силует на половин Луна и дръжката му е във формата на гривна. Кокетно, много стилно и изтънчено интригуващо.

Nile на Chloé обиколи Ню Йорк, Париж, Милано и Лондон, като красеше нежните ръце на едни от най-големите. Забележима както носена на китката, така и през рамо.

Карамелено. Бишкотено бежово. Черно. Млечно сиво. И все в различни размери. Изящество до безобразие. Харесва ни стилистичното решение да се носи и в комбинация SMALL + MINAUDIERE.


За съжаление чаровният малък любовник с изкусителни цветове на десерти вече е изчерпан, иначе струва луксът от близо 2 хиляди евро.

Ние ще се борим за последните бройки, а вие?

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.