Следва

Travel Guide: Най-добре пазените тайни на Юкатан!

Моден ексхибиционизъм: От какво надигнахме глави като лаленца

Енергията напира отвътре. Тегли ни, разтяга ни, лети, дръзка и цветна, навсякъде...

All About Life преди 6 години

Енергията напира отвътре. Тегли ни, разтяга ни, лети, дръзка и цветна, навсякъде.

Отърсени от студеното, влажно, гипсиращо време на преспите, надигаме глави като лаленца - нови, свежи, широко усмихнати, мацки, жадни за случки.

Купуваме си цветя, редовно, даже всеки ден, защото е нежно и щастливо, и защото не ни трябва мъж да го прави. Вадим новите ТОПЛИ дрехи - точно в тенденциите, с паднали рамена и волани, с цветя, набори и доза, или повече, нахалност.  Разхождаме новия сезон, променлив, свеж, енергизиращ, събуждащ.

Така:

Габриела



Аксесоари

Пробуждането на новия сезон, разбира се, свързвам с пазаруване и то не какво да е, а на аксесоари. Имам цял списък с необходими красиви вещи, който възнамерявам да изпълня този път докрай. В него попадат котешките слънчеви очила, по подразбиране в черно; страхотната кошница от Ikea, която влиза в ролята на плажна чанта; и чифт неутрални чехли на удобен ток в актуалния за сезона силует от Conscious колекцията на H&M.
 

Цветина

 

Блуза без рамо и козметика

Много приказен и сякаш излязал току-що от някой романтичен пикник! От известно време си търся топ с паднали рамене и все не намирам моя. С този от новата колекция на H&M, обаче, се обикнахме моментално!

За топлите дни винаги предпочитам по-свежи и леки аромати, които умеят да оставят следа след себе си. La Vie Est Belle на Lancome е повече от перфектен! Глосът на MAC пък е убийствено нежно оранжев, при това съвършен хидратант -  очарователен точно за пролетта, с една такава кокетна закачка на тренди блясък.
 

Елена


Чанта и грижа за коса

Да се хванем за зелено! Важи в пълна сила за този ми ужасно мечтан и ужасно пролетен фешън избор. Е, не е тревен, не е и марулен, по-скоро леко блатен и леко Шрек, обаче зелен, anyhow. Идва под формата на едра градска чанта с правоъгълна форма и щедър обем, дълги дръжки и нечовешка лаконичност. Произведена бързо, смело, сръчно и шик от Bogdanin Brothers, тя е най-лесната и най-сложна за съчетаване пролетна вещ, което именно и най-много й харесвам!

Aura Botanica е животоспасяващ жест за уморени пост-зимни коси. Подписана с висшия пилотаж на опита и ноу-хау на Kerastase Paris, серията включва мицеларен шампоан, балсамна грижа с изплакване за след шампоана, особено ако косата е девиталзирана, хидратиращ мист и олио за коса. Вдига косъма на едно, на две вече си вдигната и ти. Раз-два и ще си хубава, е формулата на успеха в тази серия, препоръчвам!

Бел.Ред. Картината ни на стената е на прекрасния пловдивски художник Емил Атанасов

Йоанна


Рокля, фина до крайност,  с флорални мотиви
Страхотна, свежа и феерична дълга рокля H&M. Обожавам я! С така хитовия флорален мотив, за който разказахме ТУК! Разголени рамене и нежно деколте. Женствен и романтичен модел, с който летиш, вървейки по динамичните градски улици. Абсолютен MUST HAVE!
 

More All About Life