Следва

Дейвид Бекъм си иска старата перхидролено руса Виктория

Front Row Fashion Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

All fashion преди 6 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: Front Row Fashion Awards

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йоанна, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Стела Максуел


Стела Максуел в Roberto Cavalli

Габриела 10/10

Е, роклята й стои зашеметяващо!

Цветина 10/10

Убийствена! И тя и роклята. А гримът и косата са перфектно съобразени!

Йоанна 10/10

Страхотна! Адски секси!

Оценката ни за Ники Минаж


Ники Минаж в Versace

Габриела 4/10

Рабирам, че от изградения образ на Ники Минаж се очаква тя да е скандална, груба и агресивна и донякъде това оправдава аутфита, но това е всичко положително, което мога да кажа.

Цветина 1/10

Тези спортни ботуши в комбинация с това елече и statement бижуто, са тотална щета! А косите - дори не искам да ги коментирам...

Йоанна 6/10

Ники Минаж е доста експресивна личност, но някак си след първата визия на Стела Максуел, ми е леко груба. Окей е, но до там.

Оценката ни за Ким Кардашиян 


Ким Кардашиян в Givenchy Haute Couture

Габриела 6/10

Роклята е изящна, но облечена върху Ким, изглежда някак простовата. По-подходяща би била за жена с по-нежна физика и излъчване...

Цветина 8/10

Учудващо приятно! Въпреки че, тази рокля много ми напомня на сватбената й от преди няколко години. Заради декорацията около рамената и ръцете, тялото на Кими обаче изглежда доста несъразмерно.

Йоанна 9/10

Тук ще коментирам роклята главно! Истинско бижу!

Оценката ни за Кая Гербер 


Кая Гербер в Solace London

Габриела 7/10

Кая е млада, красива и нежна, а семплата рокля в цялата си елегантност много й отива. Може би, стилизирана по различен начин, щеше да изглежда още по-добре, а не сякаш нещо й липсва.

Цветина 10/10

Много, много прекрасна! Изчистена и семпла, но внушителна! Кая ще покорява светове след още няколко години!

Йоанна 10/10

Много нежна, семпла и елегантна млада дама, с прекрасен избор на рокля.

Оценката ни за Хейли Болдуин 


Хейли Болдуин в Fendi

Габриела 7/10

Съчетанието е абсолютно координирано с тенденциите на сезона, което е чудесно, но и някак нахално в завършен вид. Аз бих махнала обиците, за да смекча внушението...

Цветина 10/10

Харесва ми стилистичното решение, цветът на грима и ботушите да е съобразен. Има нещо много провокативно и интересно в този аутфит, въпреки че на мнозина не би им допаднал.

Йоанна 6/10

Страхотна рокля! НО, за Хейли това просто не е моделът. Отделно въпреки че съм фен на различните съчетания и комбинации, тук с тези високи, червени и кадифени ботуши, просто не се е получило.

Оценката ни за Парис Джексън


Парис Джексън в Naeem Khan

Габриела 5/10


Прекалено скучна идва, даже безлична. Ансамбълът й не е лош, но и не изпъква с каквото и да е.

Цветина 8/10

Прилична и добре съчетана! За акцент клъч в пищящ цвят. Някак си обаче ми е безлична тази визия и се губи в тълпата.

Йоанна 7/10

Готина е.

Оценката ни за Бианка Балти 


Бианка Балти в Dolce&Gabbana

Габриела 6/10


Балти е муза на Доменико Долче и Стефано Габана и затова характерният за италианската къща животински принт е очакван елемент във визията й. Но никак не съм сигурна за този гащеризон и начина, по който е съчетан с ярки зелени и червени тонове. Може би, ако косата й беше прибрана или пък гащеризонът бе сменен с миди рокля, резултатът би бил значително по-приятен.

Цветина 8/10

И да, и не! Хем е Долче, хем някак си ми е туу мъч леопард. Поне аз никога не бих сложила подобен дизайн. Сандалите, обаче, са убиец!

Йоанна 9/10

Бианка Балти е жестока! А избора и за тоалет е страхотен! Много й отива!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.