Следва

Дейвид Бекъм си иска старата перхидролено руса Виктория

Front Row Fashion Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: Front Row Fashion Awards

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йоанна, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Стела Максуел


Стела Максуел в Roberto Cavalli

Габриела 10/10

Е, роклята й стои зашеметяващо!

Цветина 10/10

Убийствена! И тя и роклята. А гримът и косата са перфектно съобразени!

Йоанна 10/10

Страхотна! Адски секси!

Оценката ни за Ники Минаж


Ники Минаж в Versace

Габриела 4/10

Рабирам, че от изградения образ на Ники Минаж се очаква тя да е скандална, груба и агресивна и донякъде това оправдава аутфита, но това е всичко положително, което мога да кажа.

Цветина 1/10

Тези спортни ботуши в комбинация с това елече и statement бижуто, са тотална щета! А косите - дори не искам да ги коментирам...

Йоанна 6/10

Ники Минаж е доста експресивна личност, но някак си след първата визия на Стела Максуел, ми е леко груба. Окей е, но до там.

Оценката ни за Ким Кардашиян 


Ким Кардашиян в Givenchy Haute Couture

Габриела 6/10

Роклята е изящна, но облечена върху Ким, изглежда някак простовата. По-подходяща би била за жена с по-нежна физика и излъчване...

Цветина 8/10

Учудващо приятно! Въпреки че, тази рокля много ми напомня на сватбената й от преди няколко години. Заради декорацията около рамената и ръцете, тялото на Кими обаче изглежда доста несъразмерно.

Йоанна 9/10

Тук ще коментирам роклята главно! Истинско бижу!

Оценката ни за Кая Гербер 


Кая Гербер в Solace London

Габриела 7/10

Кая е млада, красива и нежна, а семплата рокля в цялата си елегантност много й отива. Може би, стилизирана по различен начин, щеше да изглежда още по-добре, а не сякаш нещо й липсва.

Цветина 10/10

Много, много прекрасна! Изчистена и семпла, но внушителна! Кая ще покорява светове след още няколко години!

Йоанна 10/10

Много нежна, семпла и елегантна млада дама, с прекрасен избор на рокля.

Оценката ни за Хейли Болдуин 


Хейли Болдуин в Fendi

Габриела 7/10

Съчетанието е абсолютно координирано с тенденциите на сезона, което е чудесно, но и някак нахално в завършен вид. Аз бих махнала обиците, за да смекча внушението...

Цветина 10/10

Харесва ми стилистичното решение, цветът на грима и ботушите да е съобразен. Има нещо много провокативно и интересно в този аутфит, въпреки че на мнозина не би им допаднал.

Йоанна 6/10

Страхотна рокля! НО, за Хейли това просто не е моделът. Отделно въпреки че съм фен на различните съчетания и комбинации, тук с тези високи, червени и кадифени ботуши, просто не се е получило.

Оценката ни за Парис Джексън


Парис Джексън в Naeem Khan

Габриела 5/10


Прекалено скучна идва, даже безлична. Ансамбълът й не е лош, но и не изпъква с каквото и да е.

Цветина 8/10

Прилична и добре съчетана! За акцент клъч в пищящ цвят. Някак си обаче ми е безлична тази визия и се губи в тълпата.

Йоанна 7/10

Готина е.

Оценката ни за Бианка Балти 


Бианка Балти в Dolce&Gabbana

Габриела 6/10


Балти е муза на Доменико Долче и Стефано Габана и затова характерният за италианската къща животински принт е очакван елемент във визията й. Но никак не съм сигурна за този гащеризон и начина, по който е съчетан с ярки зелени и червени тонове. Може би, ако косата й беше прибрана или пък гащеризонът бе сменен с миди рокля, резултатът би бил значително по-приятен.

Цветина 8/10

И да, и не! Хем е Долче, хем някак си ми е туу мъч леопард. Поне аз никога не бих сложила подобен дизайн. Сандалите, обаче, са убиец!

Йоанна 9/10

Бианка Балти е жестока! А избора и за тоалет е страхотен! Много й отива!

More All fashion