Следва

Защо пием по-скъпо кафе?

Най-желаният SPA Великден

Едва ги чакаме! Тези цели четири дни почивка по Великден, когато всички са грабнали куфарите и пътуват нанякъде...

All About Life преди 7 години

Едва ги чакаме! Тези цели четири дни почивка по Великден, когато всички са грабнали куфарите и пътуват нанякъде.

Ние, директно и без колебание, ще се "скрием" в любимото си райско кътче. Близо до София, но всъщност далеч от хаотичния стрес на града. Riu Pravets Resort, където сетивата се потапят в релакса на уникалните СПА процедури. За принцеси, царици и обичани момичета!

Това луксозно кътче, което винаги дарява щедро с най-желаните емоции и минава като с магическа пръчка, натопена в балсам за души през сетивата ни, е ИЗБОРЪТ за съживяване.



Всеки път, като вълшебен остров, като друга вселена, като идея за щастие. Истински замък от мечтите и за най-малките, които се чувстват като в приказка, прегърнати от зеленината и свежестта на райското кътче, което им предлага куп плюшени играчи и филмчета.

Прекрасна гледка, езеро, басейн. Разкош за очите и тялото, плюс специални комплименти от Riu Pravets Resort: 

Голф академия... в райското кътче на една ръка разстояние, получаваме професионален и персонален урок с инструктор.

Боулинг - ако замахът със стика не ни се получава, имаме алтернатива - веднага отиваме на боулинг пътечката, където късметът на начинаещия ще ни помогне да съборим всички кегли.



Мислено сме вече там! На вас ви остава цяла седмица, в която да направите резервацията си! Ще се видим в Riu Pravets Resort! На слънце и SPA!




RIU Pravets Resort
Кв. „Езерото” № 8
2161 – Правец – България

Tел .: + 359 2 90 24 100

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.