Следва

Ловец на "красота". 6 април. Един ден в детайли.

Подарете си усещане за жена!

Ставате сутрин и едва се измъквате от леглото...

Health преди 7 години

Ставате сутрин и едва се измъквате от леглото. После сте кисели, защото за близо половин час сте обърнали гардероба с краката нагоре, незнаейки какво да облечете. Закъснявате за работа, боли ви корем, глава, всичко,  таксито не идва, телефонът звъни, тотална каша.

Познато звучи, нали? Ежедневието на една работеща жена, която носи на раменете си куп задачи, не е лесно и общо взето прилича на гранично състояние по оцеляване в екстремни ситуации.

Да, но не и когато намерим хармонията, баланса и опората. Тогава сме щастливи, easy, спокойни и владеем всяка ситуация, без никакъв, или поне никакъв неразрешим проблем.

Уви, обаче, почти всички процеси в нашия организъм се регулират и управляват от хормоните и, за да сме наистина "покана за щастие", както казва Бодлер за нас, жените, то трябва да сме хормонално балансирани.

Всъщност недостигът на прогестерон (хормон, който се синтезира в женския организъм, отговорен за множество процеси) е главният виновник за това да искаме да се къпем в басейн от шоколад или да да сменяме настроенията си на всяка минута.

От друга страна пък, наличието на прекомерно много ксеноестрогени (това са фалшиви хормони от естрогенов тип, които се намират в почти всички консерванти, нитрати, пестициди, деривати на нефтохимията, в козметиката, храната и пр., и които поглъщаме непрестанно, без дори да знаем) допълнително възпрепятства нормалните нива на синтеза на прогестерон.

Тук на помощ идва Лейди Хармония, е която се влюбихме от първи опит. Абсолютно натурален продукт, който не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти и който подпомага на хормоналния баланс в организма, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата.

Освен това, Лейди Хармония действа срещу мастните отлагания и целулита (мечтата на всяка жена!) и влияе наистина магически върху кожата, здравината на костите и кръвоносните съдове.

Подаряваме си формулата за щастие под формата на 60 таблетки Лейди Хармония от по-добрите аптеки, пием по две на ден, сутрин и вечер, когато сме по-напрегнати и само по една сутрин за профилактика и нещата просто са други.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.