Следва

Внимание! H&M представя новата си марка

Джъстин О`Ший пуска собствен бранд

Ревюто на дебютната колекция на SSS World Corp ще е през юни. С това Джъстин О'Ший се връща в голямата модна игра...

All fashion преди 7 години

Ревюто на дебютната колекция на SSS World Corp ще е през юни. С това Джъстин О'Ший се връща в голямата модна игра - пуска собствен бранд мъжки дрехи, именуван SSS World Corp. Припомняме, че през октомври миналата година дизайнерът загуби поста си на креативен директор на Brioni, и от онзи миг за О'Ший не се чу нито дума, нито половинка. Е, тишината бе нарушена - първата колекция /Пролет/Лято 2018/ ще видим през юни на Седмицата на мъжката мода в Париж.

Джъстин О'Ший си е визионер. В Brioni той създаде първата по своя характер кутюрна колекция мъжки дрехи, които представи, както e редно, на Седмицата на висшата мода.

Така че новият дебют обещава да е интересен. "Хората не искат да плащат за лейбъл, искат да плащат за идея", казва Джъстин, намеквайки за концепцията на марката си.

Засега е известно само, че SSS World Corp ще се фокусира върху сбора от графични принтове, чиито автор е приятелят и колегата на О'Ший Бени Робинсън, и ще търси тънката изящна линия между уличната мода и лукса на скъпите материи. За тандема микса на формалното и неформалното са бъдещето, отправната точка. Цените на дрехите ще са в средния диапазон, с предварителен ценови ориентир Acne Studios. Засега само предполагаме, а хубавецът Джъстин, за когото сме писали тук, и тук, разполага.

Ще видим.

More All fashion