Следва

Побоища, оргии и изневери: Мел Би и ужаса да си била женена така

Какво носи редакцията: Biker vibes

Тази неизменна част от пролетния гардероб...

All About Life преди 7 години

Тази неизменна част от пролетния гардероб. Елемент, който можем да съчетаем и в стрийт визия и в класически шикозен тоалет. Любовник без който не можем да живеем.

Всеки сезон идва с ново лице и няколко подобрения що се отнася до акцентите. Но винаги е задължителен must have.

Коженото яке. Тази велика дреха, която заема почетно място в дрешника и която завършва визията ни по един много дързък и женствен начин. Всяка от нас го има, всяка от нас го носи по различен начин.

Коя с какво и как:

Габриела
Взех си коженото яке от Muuba преди малко повече от година със страхотно намаление и оттогава насам сме неразделни. Нося го през всеки сезон във всевъзможни стилистични комбинации от супер кежуал като днес например до парти такива и се надявам скоро да не ми се налага да го сменям.




Цветина
Обикновено държа коженото ми яке да е тотално изчистено, за да мога да го комбинирам с възможно най-много дрехи в различен стил. С това, дело на Zara, обаче моментално се харесахме, нищо, че си носи жесток графит на гърба и дръзки капси на раменете.


Йоанна
Почти всяка една градска мадама има в своя гардероб поне едно кожено яке! Ето го и моето! Любим модел на Stradivarius. Верен приятел, когато се появи вятър и блестящ завършек на всяка визия.

Косара
Беше любов от пръв поглед. Още щом го видях, знаех че ще е мое. Купих го от Zara преди по-малко от месец и не мисля че съм го сваляла от тогава. Ако можех да спя увита в него, щях. Кълна се, няма нещо, с което да не си отива. Скини дънки, ефирни рокли, ботуши над коляното, пастелни цветове, you name it. Обожавам факта, че запазва формата си и е колкото класическо, толкова и въздействащо.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.