Следва

Питахме мъжете: За крачетата в новите Dior и перфектните чепици

Секси Чарлийз Терон на "Бързи и яростни 8" в Париж

Чарлийз Терон продължава да обикаля света с "Бързи и яростни 8"...

Други преди 7 години

Чарлийз Терон продължава да обикаля света с "Бързи и яростни 8", в който играе главната гадна роля - тази на Сайфър. И ако на премиерата в Берлин актрисата блестеше в елегантна бяла рокля на Dior Haute Couture, то за събитието по същия повод в Париж, тя избра доста по-драматичен облик.

На мястото на премиерата "Гран Рекс" Терон носи total black look: топ, блейзър и тесни джинси, подчертаващи фигурата й — неотдавна Чарлийз качи за роля 16 килограма, които бързо свали след края на снимките.

Аксесоарите на прекрасната Терон включват колан Dior, две диамантени колиета с различна дължина, дълги обеци и сандали. Нещата се окончават перфектно от добре гримираните очи и простата, сресана на една страна фризура, идеалният начин да се акцентира на скъпите бижута.



More from View Sofia

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Movies & TV преди 8 години

Завзела ни е нова вълна от непреодолимо желание да "загубим" някой и друг свободен час в уютен салон, удобно поседнали и не мислещи за нищо друго, освен възможно ли е да променим мислено сюжета...

Номинациите за Emmy 2022: 25 за "Наследници", 14 за Squid Game, 7 за Better Call Saul и всички останали

Movies & TV преди 1 година

Кажете каквото искате за наградите Еми, но няма друго шоу, където номинациите да варират от Зендая до Стенли Тучи, Дженифър Кулидж до Барак Обама, Чадуик Боузман до Адел. Тазгодишната церемония е на 12 септември, а пълният списък с с номинациите за 2022 г. и разбивка на участниците във всички основни категории са надолу >>>

More Други