Следва

Петъчен БЛИЦ: Ваня Джаферович

Побоища, оргии и изневери: Мел Би и ужаса да си била женена така

Побоища, оргии и изневери - Мел Би и ужаса да си била женена така...

Celebrities преди 6 години

От доста време клюкарите на Острова, че и по целия свят са наясно, че десетте години на брака на бившата Спайс-девойка със Стивън Белафонте не само, че не са били песен, ами са си били категоричен кошмар.
Животът на Мел с кинопродуцентът е напомнял повече филм на ужасите, което категорично се доказва от разказите на певицата, идвайки успоредно с новината за съдебната забрана бившият й да доближава както нея, така и децата.

Мелани признава, че Белафонте постоянно я биел и малтретирал, което е видно от снимките, приложени към делото. Самата Мелани смята, че с поведението си Стивън, чиято кариера няма висотите на тази на съпругата, се опитва да се самоналожи и себеутвърди.

Естествено, че не е минало и без изневяра - в "най-добрите" традиции на жанра Белафонте е завъртял роман с бавачката. Интрижката е ескалирала, когато бавачката забременява. За да внесе мир и разбирателство, Стивън предлага соломоновски Мелани и децата да живеят заедно с любовницата и нейното дете. Този житейски план не бива приет и бавачката прави аборт, осребрявайки историята с 300 000 долара обезпечение от бившите си работодатели.

И ако ви се струва, че по-лошо не може да бъде, бързаме да установим, че може - за да се защити от деспотичния си мъж, на Мелани Браун й се налага да признае, че Белафонте нееднократно я е заставял да участва в сексуални оргии. На отказите и опитите на Мелани да приключат отношенията си, Стивън отговарял с побои, съпроводени със заплахи да унищожи кариерата й и да публикува техни домашни секс видеа в мрежата.

Бррррр, как е възможно, питаме...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.