Следва

Бонбонено бижу на LV

Внимание! H&M представя новата си марка

H&M групата е готова да пусне нова модна марка...

All fashion преди 6 години

H&M групата е готова да пусне нова модна марка.

Arket ще бъде осмият по ред лейбъл на шведския гигант, а откриването на първия магазин в Лондон е предвидено за края на лятото или началото на есента, след което ще последват 18 откривания в Европа, включително Брюксел, Копенхаген и Монако.

Arket ще предлагат дрехи за жени, мъже и деца, малко по-скъпи от тези на H&M и освен това в него ще има бистро-бар, посветен на новата скандинавска кухня. ДНК-то на марката ще е от една страна надвременно и отвъд тенденциите, и от друга страна съвременно, свежо и модерно.

"Днес вече имаме седем марки - коментира главният изпълнителен директор Карл-Джоан - H&M, COS, &Other Stories, Monki, Weekday, Cheap Monday, H&M Home и скоро ще дойде време за следващото ни вълнуващо начало - Arket.

"От както преди няколко години стартирахме този проект, проведохме много проучвания и това, което ни направи впечатление е, че много от клиентите ни търсят класически и качествени облекла, които в същото време са въздействащи и именно това успяхме да постигнем с Arket", казва пък Ларс Акселсон, изпълнителният директор на марката.



Какво всъщност означава Arket?
"Лист хартия на шведски - перфектният обект, за да се подчертаят, както скандинавските корени на марката в традиционния функционален издръжлив дизайн, така и чувството на оптимизъм и отвореност към многото възможности, които ние самите си позволихме още със създаването на тази марка", пояснява Улрика Бернхардтз.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.