Следва

Che Bella: Моника Белучи в МЧР!

Питахме мъжете: За крачетата в новите Dior и перфектните чепици

Обяснихме ви нагледно, с кадри от Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон, как народът полудя по Slingbacks...

Други преди 7 години

Обяснихме ви нагледно, с кадри от Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон, как народът полудя по Slingbacks. Признахме си, че и ние, като част от народа, сме влюбени в тях, защото тези нови Диор-ки правят женското краче тънко, секси и изкусително.

Не така обаче мислят мъжете! Под прицел този път за цели трима: Сократ Сократов, добре познатото изкусително лице от реклами и списания, Harry Kash, градското момче с брадата, татусите и музиката, с което си говорихме ТУК!, и Николай Въжаров, един от хората, които стоят зад любимите ни паритита Shame Songs.

Въпросът: Ако не с тези, с какви обувки трябва да е жената?

По ред:


Сократ: Жената трябва да е с маратонки, за да се включва във всяка една екстремна ситуация и идея , изникнала в на мъжа главата. Като например да се качат на Копитото да гледат залеза, да тичат в парка след вкусен обяд , да карат колело заедно и подобни. А тези обувки да ги носи, когато е с приятелките си.


Хари: Хммм, харесвам момичета на токчета, но определено харесвам повече момичета с Nike, Converse, Addidas, Aasics или някой друг стрийт бранд, който да е лек, удобен и лесно съчетаем. Обувките на хората винаги са ми създавали впечатление особено на жените. Можеш да си направиш много изводи от тях и да разбереш нещо за човека отсреща.


Николай: Жената трябва да е с обувки, които я правят секси, от тук нататък зависи, какъв стил има и какво й отива на осанката. Жената не трябва да носи обувки само защото са удобни. Според мен трябва да има поне един чифт Dr. Martens.

More Други