София на... Силвия Петкова

Силвето е един от най-позитивните, слънчеви, лъчезарни и обнадеждени от бъдещето хора, които напоследък сме срещали...

Силвето е един от най-позитивните, слънчеви и лъчезарни хора, които напоследък сме срещали. Момичето с много лунички, от които всяка една те поздравява, когато тя се усмихне.

Разходката ни с нея из спомените и мечтите от детството й до днешна дата усмихна и нас, успокои ни, вкара ни конска доза положителен заряд и ни накара да видим деня, въздуха, криещото се зад облаците Слънце и живота с по-свеж и по-оптимистичен поглед.

Младата и талантлива актриса от театър „София” Силвия Петкова, която завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Здравко Митков през 2010 г., има зад гърба си вече роли в постановките „Анна Каренина”, „Антигона”, „За мишките и хората”, "Пипи дългото Чорапче", както и във филмите „Лов на дребни хищници“ на режисьора Цветодар Марков, „Радостта и страданието на тялото" на гръцкия режисьор Андреас Пантзис, "Нашите малки различия" на френската режисьорка Силви – Мишел Кейси, и в бг-сериалите „Революция Z” и „Под прикритие”.

Коментари: 4

M
Megs (2017/04/10 / 13:53)
Адски готина! Позитивна, усмихната искрено и човешка, ура за такива хора! Че от фалш наоколо леко ми призлява напоследък...
L
little miss sunshine (2017/04/10 / 13:25)
Наистина прекрасно да ти стане като четеш за такива хора-истински, позитивни, свободни и добри! Приказна Силвия :)Пожелавам си да има повече хора като нея!
V
Vintage queen (2017/04/08 / 08:40)
Ужасно мило момиче, истински,човешки разговор! Очаровахте.
K
Kikik (2017/04/08 / 07:29)
А аз ви благодаря за този материал! Силвия Петкова е прекрасна - красива, зареждаща, позитивна, интересна... мога да изброявам до безкрай. Изключително много я харесвам като актриса (особено в театъра) и макар че не я познавам лично, винаги ме карала да я мисля за добър човек. Viewsofia, заредихте деня ми с положителна енергия!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.