Следва

Филмите, които ще ви накарат да се влюбите завинаги в Рим, Венеция, Париж...

Оралният секс: Защо мъжете не слизат до долу

Знаем, че първата ви асоциация с това заглавие е фелацио...

Love преди 6 години

Знаем, че първата ви асоциация с това заглавие е фелацио. Да, ама Не! Днес ще говорим за другия спектър на оралната любов, а именно - кунилингуса.

"Обичат ли мъжете да доставят орални удоволствия на жените си, и какво точно знаят за женския оргазъм?" Този спор избухна в интернет пространството в Англия, след като се появи статия дело на журналиста Уилям Лойд и последвалата реакция на бившата му приятелка Риана Кеми, озаглавена "Отворено писмо до Вас, от всички недоволни жени".

Открай време оралният секс е често обсъждана тема, но нека си признаем: винаги центъра на дискусията е фелациото и конкретни техники, които следва да се прилагат. Ситуацията обаче категорично се променя, когато заговорим с мъжете относно връщането на жеста. Тъжно, но факт - много от представителите на силния пол не практикуват кунилингус.

Естествената реакция на дамите е: "ако аз правя това за теб, защо и ти да не го правиш за мен?"

Ясно е, че изживяването е страхотно както от едната, така и от другата страна. Тогава, при наличието на толкова много удоволствие, защо някои често бягат от това занимание, сякаш ги пращаме на война?

Много просто - можем да разделим мъжете на две групи: едните, които го правят с невероятно удоволствие и другите, които не го правят изобщо. Отговорите на директния въпрос "Защо не?" обаче варират:

"Не ви ли стига сексът?" е една от контраатаките, които се чуват най-често, а "Твърде влажно е" е учтивият начин да се каже "не ми харесва". Някои пък просто не искат да оближат мястото, където някой друг е поставял пениса си, което е напълно абсурден поглед над личната хигиена.

Истината е, че влагалището има много специфичен вкус. Той не е един и същ при всички и варира от жена до жена, както и от деня на месечния цикъл до момента на овулацията жените "променяме вкуса си". Както при мъжете, така и при нас храната, която консумираме е много определяща. Стресът също! Разбира се, задължително е да си вземем душ непосредствено преди това (правило, което важи и за двете страни) така че, всички притеснения относно ароматите и вкуса излитат през прозореца.

Оралната любов е един от най-приятните начини да се стигне до оргазъм, тъй като езикът може да бъде едновременно мокър, невероятно бърз към чувствителния на докосване клитор.

За статията си Лойд е вербално малтретиран от "магьосниците на езика", които възхваляват практиката, като една от най-добрите на света. Именно затова, изтъкваме че е напълно безопасно, напълно естествено и много, много приятно. Така че, скъпи мъже, ако искате да получите нещо, бъдете готови да върнете жеста!

More Love