Седмичен ХОРОСКОП - 10.04 - 16.04

Astro преди 7 години

На 11-и април ни очаква пълнолуние във Везни, което ще ни донесе събития, свързани със съдебната система, правото, но и с лични въпроси – брак, отношения с приятели и близки. Всичко е въпрос на балансиране.

Периодът ще извади наяве както силните страни на повечето знаци, така и големите им слабости, но всичко това ще се окаже полезно и градивно за характера. Използвайте Луната във Везни, за да дадете възможност на отношенията. Подхранвайте връзката си с близките с търпение, разбиране и насърчаване, за да могат именно силните им страни да вземат превес.

Дипломация, мир и добра воля могат да бъдат резултат от вашето усилие. 
Не трябва да забравяме, че когато пълнолунието достигне своя апогей, нагласата на всички ни се променя, което може да доведе до разногласия, дразнение и конфронтация в общуването.

Влияние оказва и Меркурий, който ще бъде ретрограден до 3-и май. Затова ще ни бъде значително по-трудно да обработваме информацията, която ни се дава отвън, както и да комуникираме.

Не всичко може да бъде контролирано, но това, което зависи от вас, е да се допитвате до здравия си разум по-често именно сега, когато са възможни повече грешки и недоразумения. Излагайте становището си кратко, ясно и точно и избягвайте конфликтите.

Хороскоп

Още от Astro