Следва

Как да изберем подходящия шампоан?

За дамите, които знаят как да привличат внимание!

Прическата, гримът, аксесоарите...

Hair преди 7 години

Прическата, гримът, аксесоарите. Перфектни, изрядни, абсолютно готови!

Забравяме обаче нещо, нещо изключително изящно. "Роклята", създадена за специални поводи. Аромат, който привлича вниманието от раз и ни прави звездите на момента.

Парфюмът Little Sequin Dress на Avon е новият ни уханен любовник, защото ни омайва с флорално ориенталски върхови нотки. По вратлето нахално флиртуват искряща мандарина, розов пипер и манго.

В сръцето си този безобразно виртуозен аромат носи нотки на гардения и иланг-иланг. После усещаме есенция от златист кехлибар, сандалово дърво и мускус, които перфектно подхождат на малко по-дръзката ни натура, на тази, точно женската, обожаваща да привлича внимание.

Little Sequin Dress блести и възпламенява сетивата, и нашите, и неговите, и техните. А вълнуващата смесица от градения и горещи тропически цветя ни кара да усещаме привкус на приключения и лято.

Ароматен шедьовър, разкош за сетивата, ухание, което оставя следи след себе си и никога не може да бъде забравено.

Не отиваме никъде без Little Sequin Dress! Нашият ароматен паспорт за щастие...




А ако искате да се насладите на аромати, създадени за Avon от световноизвестни парфюмеристи, може да заложите на изящни, романтични, класически и трайни ухания в лицето на Rare Pearls, Today, Little Black Dress или друг аромат от разкошната професионална серия, част от която е именно и Little Sequin Dress!

More Hair