Следва

Make a statement!

Ето кой ще оглави британския Vogue!

В края на януари, след четвърт век начело на британския Vogue, Александра Шулман се оттегли от поста си на главен редактор...

All fashion преди 7 години

В края на януари, след четвърт век начело на британския Vogue, Александра Шулман се оттегли от поста си на главен редактор.

Близо три месеца из модните среди се спекулираше сериозно за това кой ще заема поста на Шулман, но ето, че вече имаме официална информация.

Новият главен редактор на британския fashion гигант, който миналата година отбеляза 100 годишнина, ще е ... Едуард Енинфул!

Ганаецът ще е първият мъж в историята на британския Vogue, който ще е начело на изданието. Енинфул започва кариерата си в модния бранш едва 19-годишен, когато е моден директор на i-D. Редовно колаборира с италианското и американското издание на модната библия.

През последните 6 години е кративен и моден директор на W Magazine, а миналата есен отпразнува цели 25 години в модата. Музи и най-добра приятелка му е Наоми Кембъл.

Александра Шулман официално напуска редакцията на британския Vogue през юни, първият ден на Едуард Енинфул като главен редактор ще е на 1 август. За момента от списание W Magazine все още не са обявили кой ще е заместникът му!

More All fashion