Следва

Gucci с капсулна колекция за Mr. Porter

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Поредната доза звездни и фешън издънки...

All fashion преди 7 години

Фешън продължение от Кание

За модните начинания на Кание Уест неведнъж се е говорило, понякога с добро, по-често с лошо, а днес е ред да споменем за последната новина около Yeezy, а именно колекцията бижута, изработена съвместно с Jacob & Co. За нея се говори от месеци наред като самият Кание я описва като "Писмо до съпругата ми от минал живот, което преодолява времевите граници." и включва цели 12 елемента, повлияни от флорентинското изкуство през 14 век.

Изработени изцяло от злато, бижутата тълкуват прекалено буквално източника си на вдъхновение и освен това идват с доста завишена цена - 1530$ за пръстен до 13360$ за колие с медальон. Промотирането на иначе потайната колекция върви от месеци насам - Ким често се показва с тях в социалните мрежи, а за радост на почитателите на бранда, елементите са налични на сайта на https://yeezysupply.com/ Yeezy, така и на този на Jacob & Co.

 

 
 

Крушата не пада по-далеч от дървото
Какъвто бащата, такава и дъщерята. Първородната щерка на Кание и Ким - Норт Уест, е глезанка от малка, но май нещата вече излизат извън контрол. Мини дивата бе забелязана с аксесоар доста неподходящ за крехката й възраст от 3 годинки. В модно комбо с кадифена рокличка, Норт разнася мини чантичка на Fendi, която прилежно държи в ъгълчето на лакътя си, досущ като мама. Подчертаваме, че аксесоарът определено не е правен за деца, а да не обръщаме внимание на факта, че струва около 10 хиляди лева.


 

 Twitter атака за Topshop
Английският гигант Topshop е повод на постоянни нападки през последната седмица заради модел от скорошната си колекция. Става въпрос за мини гащеризон, предназначен за предстоящия фестивален сезон, в чийто черно-бял принт мнозина откриват прилика с палестинския keffiyeh шал. Конфликтът идва оттам, че много хора намират взаимстването на принта, независимо дали е той е търсена прилика, или не, за обидна, тъй като точно този шал е символ на палестинската съпротива от 1960 г.

В отговор на разгневените коментари, част от които можете да видите тук, говорители на бранда съобщават, че изтеглят продукта от сайта си...

Това обаче не е първият подобен скандал във връзка с обсъждания принт. През 2007 г. Urban Outfitters пускат своя интерпретация на шала в различни цветове, промотирайки го като символ срещу войната, но заради последвалата подобна реакция, и те бързо спират продажбите си.


 

 Когато тате е тотално ку-ку
Блейк Лайвли тотално направи деня ни супер забавен и пълен със смях. В скорошно ТВ интервю актрисата разкри, че по време на първото си раждане е била изключително притеснена! Причината - "Мислех, че лекарят ще изпусне дъщеря ни докато танцува, защото точно когато се появи на бял свят, баща й, Райън реши да пуска музика. Цялото родилно се озвучи от Let's Get It On на Marvin Gaye."

Ех, чудим се какъв ли купон е в дома на 29-годишната Лайвли и 40-годишния й любим Рейнолдс, който е всеизвестен с чувството си за хумор.

More All fashion