Следва

25 FASHION въпроса: Ека Бичинашвили

Стил урок на седмицата: Корсетът

Корсетът като аксесоар е силно застъпен в дизайнерските колекции от есента насам, припомняме основните детайли около изгряването му тук...

All fashion преди 7 години

Корсетът като аксесоар е силно застъпен в дизайнерските колекции от есента насам, припомняме основните детайли около изгряването му тук, а днес популярността на catchy елемента е осезаема и на улицата. Това абсолютно оправдава множеството съмнения, че приложението му в ежедневието би била невъзможно. Едни от първите такива примери идват, разбира се, от обичайните заподозрени, които припомняме тук и тук. Носен върху ризи, топове и рокли, той влиза в ролята на интересен аксесоар, който заслужава да се пробва и за всеобщо щастие, стилистично погледнато, няма нищо общо с кича отпреди повече от десетилетие и голямата му популярност тогава сред знаменитости като Кристина Агилера и Бритни Спиърс.



Редактори, стилисти и It момичета от цял свят се включват в тенденцията, сред които и Наташа Голденберг, Кейт Фоли и главната редакторка на австралийския Vogue Кристин Сентера, а правилата за успешно й прилагане съвсем не са сложни.

Като за начало, релаксираните елементи в свободни и дори мъжки кройки в монохромен тон биха изглеждали чудесно, съпоставени до иначе изключително женствения аксесоар - прави джинси с висока талия, широки панталони с ръб, оувърсайзд деним яке или бомбър. Подобни са и съветите ни що се отнася и до бюти визията - небрежно спуснатите коси и липсващия макиаж биха уравновесили пипкавото внушение на корсета...

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.