Следва

Гордостта на мама и тате: Харпър Бекъм става жокей!

Не толкова пестелива: Как Кейт изхарчи близо 70 хиляди долара за 3 месеца

Май ще излезе, че херцогинята на Кеймбридж всъщност не пести особено много средства що се отнася до мода и стил...

Други преди 6 години

Май ще излезе, че херцогинята на Кеймбридж всъщност не пести особено много средства що се отнася до мода и стил.

Оказва се, че едва за първото тримесечие от 2017 година Кейте изхарчила 70 хиляди долара за нови дрехи и аксесоари от марки като Chanel и Erdem.

35-годишната съпруга на принц Уилям е всеизвестна с факта, че редовно носи по няколко пъти аутфитите си и е доста пестелива що се отнася до дрехи. По официални данни, миналата година Катрин е пръснала едва 216 хиляди долара за тоалети.

По всичко личи, че очевидно тази година, херцогинята ще даде доста по-голяма сума, имайки предвид новоизлюпения й афинитет към дизайни на D&G и Preen.

Още в началото на 2017-та Кейт се появи с едно от любимите си палта на Max Mara, което вече сме виждали, но за сметка на това само шалът и шапката и от естествен косъм струваха 530 долара.


За първия си официален ангажимент тази година пък половинката на принц Уилям заложи на рокля в кобалтово синьо дело на Eponine, която струва около 2100 долара.

На наградите BAFTA Кейт се обзаведе с рокля на Alexander McQueen за 7800 долара, както и малка чантичка от същия лейбъл, която пък струва скромните 2 хиляди долара.

За St Patrick's Day херцогинята, разбира се, показа зелена визия, състояща се от палто за 2500 долара, обувки за 550 долара и чантичка за 130 долара.

Съвсем наскоро пък Кейт ни очарова със зелена дантелена рокля дело на Temperley London, която комбинира с бижута на стойност повече от 11 хиляди долара.

Очевидно с годините херцогинята на Кеймбридж определено увеличава разходите си за дрехи и аксесоари. През 2015 година гардеробът на Катрин е струвал 54 хиляди долара. Година по-късно кралската половинка пръска баснословните 216 хиляди долара, а както казахме за едва първото тримесечния на 2017-та Катрин вече е дала 70 хиляди долара - повече отколкото е струвал целият й гардероб преди година.

More Други