Следва

Бритиш Американ Табако придобива водещи марки от „Булгартабак"

Кой спечели най-перфекната SPA грижа за здрава коса на Rene Furterer

Кой спечели най-перфекната SPA грижа за здрава коса на Rene Furterer!

All About Life преди 6 години

Една жена е ЖЕНА още повече, когато косата й е ВЕЛИКОЛЕПНО гледана, поддържана, уханна и обемна. Това е равнозначно на енергия и сила, освен на красота и сексапил.

Дадохме ви прекрасната възможност да се сдобиете с вълшебните продукти, изцяло естествени и с много силно естетично действие на лидера в грижата за косата - френската фирма Rene Furterer.

А ето и кои са щастливците, които ще се радват на безупречните продукти за разкошна грива и какви са техните "малки сладки тайни" включващи етерични масла:

Тези две очарователни дами ще се радват на комплект 5 Sens - за подхранване и защита, съдържащ уникална комбинация от 5 натурални растителни масла

Диана Симеонова

"Здравейте,

Тъй като доста третирам косата си, полагам и доста грижи за нея. Освен готови маски и серуми използвам и "бабешки рецепти" за лъскава грива. Етеричните масла са отлична алтернатива на продуктите за коса, които се предлагат в магазините. А ето и някои от моите малки тайни:

- Масаж на скалпа със зехтин или бадемово масло няколко пъти седмично или преди измиване на косата. Масажът подобрява циркулацията и подпомага усвояването на маслата от корените на косата. Най-добре е масажът да се извършва вечер преди лягане.

- За сухи краища след измиване много харесвам маслото от камелия – 2-3 капки, разтрити между дланите, се прокарват по крайчетата по косата. Разбира се, може да се направи и маслена маска на косата с него преди измиване.

- Маска за коса: 1 авокадо, 2 супени лъжици кокосово масло, 10 - 20 капки масло от розмарин. Смесват се всички съставки в пасатор. Сместа се втрива в косата и се оставя да постои минимум 30 мин.

- Маска за коса 2: 1 жълтък, 2 супени лъжици ром, 1 супена лъжица зехтин или бадемово масло, 10 капки масло от розмарин. Разбива се жълтъка, добавя се рома, а след него и маслата. Нанася се в в корените. Маската се държи 1 -2 часа. Ако косата е прекалено суха, може и да не се използва шампоан - жълтъкът почиства добре косъма.

- С масло от розмарин правя и домашен шампоан, който освежава скалпа и стимулира растежа на косата. 1/2 с.л. масло от розмарин се смесва с 1 с.л. вода и доза шампоан. Нанася се на косата и се измива с топла вода след 2-3 минути."


Стефка Танчева

"Здравейте,

Ето и моите рецепти за SPA на косата:

1. Прави се каша от един банан, едно авокадо и половин супена лъжица бадемово масло. Хомогенната смес се масажира върху скалпа и продължението на косата. Косата се покрива с шапка за баня или найлон и се оставя да действа от 30 мин до 1 час. След това се изплаква с хладка вода.
2. Някои от най-добрите етерични масла за суха коса са: лавандула, залив, розмарин, лимон, лайка, здравец, сандалово дърво, бреза, листа от магданоз, розово дърво, морков, палмов, и бял равнец. Много ефективен домашен лек за суха коса е да се смесят 4 капки от всяко от посочените етерични масла с 6 супени лъжици с едно от изброените масла: пшеничен зародиш, кокосово, бадемово, рициново, сусамово, или масло от авокадо. След това маслата се затоплят и внимателно се втриват в скалпа и косата с малки кръгови движения. За най-добри резултати, е добре да се прави в продължение на поне 10 минути. Главата се покрива с найлон и се оставя за минимум 1 час или ако може за цяла нощ."



А другите три щастливки на комплект Complexe 5 - основната грижа за красива коса върху здрава кожа!

Ели Василева



Даниела Бочукова

"Здравейте!
Чудесна награда сте приготвили!
Ето и моята рецепта... съставките са : жълтък, зехтин, малко алкохол /водка или ракия/, бадемово масло. Всичко се смесва , нанася се на косата, завива се с кърпа и така около 30 минути да постои. Ефекта е супер, косата става много жизнена и блестяща!"

Любомира Ангелова

"Здравейте,
Искам да споделя моята любима домашна маска за бърз растеж на косата. Необходимите съставки са:
3 с. л. горчица
3 с. л. масло от авокадо
1 с. л. канела
Смесете ги и нанесете в корените на косата.
Увийте косата с найлонов плик и кърпа.
Горчицата и канелата загряват скалпа и стимулират кръвообращението, а маслото от авокадо подхранва и заздравява косата.
Освен че е много ефективна, маската е и много приятна, заради аромата на канела."


Честито! Нека победители се свържат с нас, на добре познатия мейл [email protected], за да разберат как да получат наградите си!

More All About Life