Следва

Дизайнерите на Източна Европа: Гениите, които щурмуват Париж и Ню Йорк

Чудим се дали ни харесва: 51-годишната Брук Шийлдс в особена, макар и секси рокля

51-годишната Брук Шийлдс е в чудесна форма и носи с елегантност годините си. Едно от най-красивите лица на американското кино навремето...

All fashion преди 7 години

51-годишната Брук Шийлдс е в чудесна форма и носи с елегантност годините си. Едно от най-красивите лица на американското кино навремето и днес се чувства видимо комфортно в кожата си и съвсем наскоро, на презентация на Бродуей, произведе фурор сред колеги и преса.

Във въпросната вечер Брук носи копринена рокля-риза със сложна кройка - едното рамо е голо, а от високите цепки на бедрата се виждат стройните й крака. Ансамбълът в дълбок изумруден нюанс, допълнен от златисти сандали на висок ток и кожен клъч с правоъгълна форма. Аксесоарите са основно едри колиета от бял метал.

Припомняме, че пътят към славата на Брук тръгва от много ранните й моделски изяви - в началото на 80-те години тя е най-младият модел, украсил корицата на Vouge - само на 15. В края на 80-те години Шийлдс паралелно учи актьорство и е снимана от многобройни режисьори, като в сметката й има над 60 филмови и театрални проекта.

Признаваме изключителната й красота и днес, все пак питайки ви: да или не на така поднесената ни дреха? В анкетата!

Анкета

Харесва ли ви или не Брук в тази дреха?

More All fashion