Следва

Размяна на ролите: Фотографката Пикси ни показва, че модерната двойка може да бъде секси по много начини

Three Days Grace идват зa HILLS OF ROCK 2017

Феновете на Three Days Grace най-после ще могат да видят групата и в България...

Music преди 7 години

Феновете на Three Days Grace най-после ще могат да видят групата и в България. Канадската рок банда ще закрие фестивала HILLS OF ROCK 2017, част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Групата ще свири на главната сцена в последния ден на фестивала, веднага след GUANO APES.

Three Days Grace е създадена през 1997 година в Онтарио от Adam Gontier, Neil Sanderson и Brad Walst. 6 години по-късно към тях се присъединява и Barry Stock. В този състав групата записва 4 албума, първите три от които стават платинени, а няколко сингъла от тях оглавяват Billboard класациите.

През 2013 Adam Gontier се оттегля от групата и на негово място идва вокалистът на My Darkest Days, Matt Walst.

“Когато Мат се присъедини, нямаше и миг, в който да съм се съмнявал, че ще продължим уверено напред” – казва Нийл. “Първото шоу на Мат беше пред 8000 души и той буквално ги прегази. Донесе ни нова енергия, която публиката усети. Нямаше връщане назад.”

В този състав групата записва последния си албум HUMAN , а първите два сингъла от него - “Painkiller” и “I Am Machine”, оглавяват последователно класациите.

THREE DAYS GRACE ще се качат на главната сцена на HILLS OF ROCK на 1-ви юли.

От 18.04 цената за двата дни на фестивала става 90 лева. Последни билети на цена 80 лева ще намерите в OMV, The Mall, билетен център НДК, билетната каса пред община Пловдив, магазини “НА ТЪМНО”, както и онлайн на Eventim.bg и TicketPro.bg

More Music