Следва

Бюти ексхибиционизъм: Джаджи за хубост

Aura Botanica: Луксозно изживяване за косата и сетивата

Когато суровата сила на природата се превръща в изискан опит...

Hair преди 6 години

Когато суровата сила на природата се превръща в изискан опит.

Kérastase Aura Botanica е букет от естествени ухания, нежни текстури с кадифен допир за блестящи резултати - за забележителна коса с естествен блясък!

Серия от същински разкош за гривата, която глези до безобразие с натурална грижа и луксозно изживяване. Влюбени сме в Kérastase Aura Botanica, защото благодарение на богатия на скъпоценни масла концентрат с 99% натурален произход на съставките, можем да персонализираме своя бюти ритуал.

Грижата Kérastase Aura Botanica, която се състои от мицеларна вана, фундаментална грижа, двуфазна олио-мъгла и концентрат от арганово масло.

Мицеларната вана за коса ни подарява привкус на сладки портокали, кокосово и арганово масло в комбинация с мицеларна вода. Новият любовник за безупречната грива, който не бихме заменили дори за чанта Prada или обувки Louboutin.

Перфектното допъление на мицеларната вана без сулфати, която има изключително лека, ефирна и в същото време богата пяна, е фундаменталната грижа Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental. С лека текстура, която мигновено се разтапя в косата, той улеснява разресването и оставя жизнена и чиста на допир грива.

Накрая, но не на последно място, омайваме косата си с двуфазното олио-мъгла  ESSENCE D'ECLAT. Натурални масла и вода от роза Дамасцена се съчетават в това ултра фина бижу, което държи косата дисциплинирана, но и с удивителен естествен блясък.

За да е още по-нахранена, щастлива и красива косата ни, а и ние, се нуждаем и от ароматно поглезване с 99% натурални масла. Concentré Essentiel подхранва и обича както гривата, така и тялото, защото естествените му съставки: масло от авокадо и жожоба, са същински разкош за сетивата.


Вълшебните и така любими продукти Kérastase Aura Botanica можете да откриете в салоните Kérastase.

More Hair