Следва

Крадем визии: Double denim-ът на Кристина Милиън

H&M представи Conscious Exclusive снощи в София

Вчера вечерта в шоурума на H&M бе представена новата колекция H&M Conscious Exclusive 2017, чиито основни акценти са красотата и чувствеността...

All fashion преди 7 години

Снощи в шоурума на H&M бе представена новата колекция H&M Conscious Exclusive 2017, чиито основен акцент е чувствеността. Моделите са изработени от рециклирани и устойчиви материали, включително BIONIC® – фин полиестер, получен изцяло от рециклирана пластмаса от крайбрежни отпадъци. Колекцията, създадена за специални случаи, ще се появи на 20 април в избрани магазини на H&M в целия свят – в България, H&M на бул. Витоша 6 от 9 часа, както и онлайн на hm.com от 11 часа.

Ексклузивното събитие ни събра на едно място заедно с модни блогъри и известни личности, сред които Сани Жекова, Дивна, Михаела Филева, близначките Alex&Vlady, Сантра, група Jeremey? и още почитатели на отговорното отношение към модата.


Alex&Vlady, Михаела Филева и Дивна

Всеки модел от дамската колекция Conscious Exclusive носи свежестта на пролетта и духа на устойчивостта, без компромис по отношение на стил и качество. Водещият модел от колекцията – ефирна плисирана рокля, изработена от иновативния материал BIONIC®, бе представен с инсталация, показваща как пластмасовите отпадъци могат да бъдат преработени и превърнати в красиви облекла.



Освен дамски облекла, за първи път колекцията включва и селекция от мъжки модели, които ще се продават ексклузивно онлайн на hm.com., както и избрани облекла за деца. Също така, за първи път Conscious Exclusive включва и набор от три екологично сертифицирани парфюмни масла.



Ежегодната линия Conscious Exclusive показва как добрият стил може да включва грижа за планетата и да помогне за опазването ѝ в бъдеще. Тя е важна стъпка на компания H&M по пътя към едно по-устойчиво бъдеще. От всички продукти, предлагани към момента от H&M на пазара, 26% са произведени от устойчиви материали, като целта на компанията е всяка година да увеличава този дял, достигайки до 100% през 2030 година.


Сани Жекова

More All fashion