Горещи тенденции при бельото: Bra Clinic Пролет/Лято 2017

Невероятно, секси бельо този сезон е с марка Bra Clinic...

С настъпването на всеки нов сезон се задава и неудържимия порив за обновяване на гардероба, на който, нека сме откровени, нямаме особено против да се отдадем.

Правим шопинг списъци и говорим за тенденции в модата и бюти сектора, а днес решаваме да обърнем внимание на една по-специална и интимна тема, а именно бельото. То заема важна роля във външния ни вид, по-важна понякога дори и от избора на аутфит, а оттам и влияе върху стойката, излъчването и самочувствието ни.Редно е да повдигнем темата за значимостта на правилния размер сутиен, тъй като проведени изследвания сочат, че 95% от жените в света носят погрешен размер сутиен. Вредите от това не се състоят единствено върху външния вид, но се отразяват цялостно на тялото в дългосрочен план и затова откриването на правилния размер сутиен е от съществено значение. Решение на задачата откриваме в салон за бельо Bra Clinic, предлагащ безплатни бра фитинг консултации от обучени перфектно специалисти.

След диагностиката на правилния размер, сме свободни да изберем от новите колекции онова бельо, което ще не направи най-щастливи.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.