Следва

Test Drive: Aura Botanica от Kérastase

Бюти ексхибиционизъм: Джаджи за хубост

Всяка жена пази своята тайна, но не и ние!...

Beauty News преди 7 години

Всяка жена пази своята тайна, но не и ние!

Готови сме да разкрием изцяло /добре, де, почти/ бюти ритуалите си, подобно на това как показваме какви съкровища се крият в дрешниците ни.

Днес донесохме в Редакцията, за да ги покажем, тайните си джаджи за хубост. Не кремове, не серуми, не помади, а джаджи, странни, шантави и дори идиотски, които обаче ни позволяват да бъдем безупречни, поддържани, красиви.

Някои от тях ще ви се сторят дори "ужасяващи", но какви чудеса вършат само...

Коя с какво се "измъчва" и защо:

Габриела



Сред по-особените ми разкрасителни придобивки попадат компактната Tangle Teezer и ножицата за подстригване. Първата сред изброените не е нещо ново, нито пък супер забележително, но върши чудеса. Има си капаче, предпазващо от замърсяване, което аз намирам за гениална идея и нежни зъбци, които не само че не накъсват косъма, но и го заглаждат красиво. Имам дълга коса, налага се да я сресвам поне по пет пъти на ден, за да изглежда добре и тази четка никога не излиза от чантата ми.



Вторият елемент е фризьорската ножица, която също ползвам ужасно често. Е, не бих се осмелила да скъся косата си сама, но пък косъм по косъм обирам цъфналите краища, за да запазя дължините здрави за по дълго. Звучи малко налудничаво, но ми е навик вече от доста години, който по-скоро прилагам за успокоение на нервите, отколкото за разкрасяване.
 

Цветина



Буквално не мога да живея без Tangle Teezer! И аз! Откакто го имам, сресването на косата ми се превръна в изкушаващ ритуал, а не в досадно и болезнено задължение. Грижи се за гривата ми безупречно и я поддържа красива и жива. Жесток продукт!

Гъбичките Konjac са наистина страхотни и изчистват лицето ми по прекрасен и много нежен начин. Имам си две: едната от чист konjac (бялата), а другата - с бамбуков въглен (черната). Идеални за дълбоко почистване, премахване на черните точки и нежно ексфолиране. Уникалната им мрежеста структура от растителни влакна помага за стимулацията на приток на кръв и насърчава смяната на клетките на кожата. Използвам ги най-редовно, предимно вечер, и дори без продукт за почистване, защото натуралният им характер е напълно достатъчен!

Йоанна



Много любима и полезна джаджа! Почиства и освежава чудесно езика. Усещането е много приятно и гъделичкащо! Определено пристрастяващ продукт!
 

Елена



Ако искате, вярвайте, обаче това е най-великото бюти-джаджа изобретение, на което съм се натъквала някога. Изработено от някакъв вид екзотично дърво, това кръгче с дупка в средата, демек дървен геврек, разполага с 3 топчета от долната страна, и служи за масаж. Не къде да е и не какъв да е, а кръгов масаж на корема. Въртиш, значи, джаджата, по посока на часовниковата стрелка точно 50 пъти, с приемлив натиск, и най-добре при намазана с подходящ стягащ и/или отслабващ крем кожа, и постепенно, в недълъг срок, коремната стена ти се отблагодарява с три реда плочки, без да си се напънал и за едничка коремна преса. Купих удоволствието в Китай за 2 и половина долара, и всеки ден отпращам поздрав към свръхсимпатичния търговец на другия край на света, който ме светна как да направя корема си звезда с 5-минути връткане на ден.

Другата джаджа е пак от същия момък, пак струва 2 и половина долара, и бори целилути, като го прави вярно и добре, но все пак, често в неравната битка целулитът се оказва по-жилав.

Гребенът ми е от кост и дърво и гали косата като нищо друго. Освен това го смятам за красавец, с тъмните му, нюансирани тонове, което е още един плюс за това да се обичаме.

На тази гъба й харесвам цвета, а съм и с усещането, че когато нанасяш измивания продукт върху кожата с такова приспособление, тя, кожата, поема по-добре полезните съставки и аромати на сапуна/гела/балсама. Може и да
си внушавам, но внушението е приятно. Досегът на тази материя до тялото - също.

More Beauty News