Следва

We love: Гал Гадот за W

Питахме мъжете: За beauty уредите за мъчение

Малко по-рано днес си признахме за странните, шантави и дори идиотски джаджи за красота, които използва Редакцията...

Други преди 7 години

Малко по-рано днес си признахме за странните, шантави и дори идиотски джаджи за красота, които използва Редакцията.

Обяснихме се като ученички защо и как използваме тези "уреди за мъчения" и с какво точно ни правят по-красиви и чаровни.

Оказва се обаче, че мъжете тотално се шашнаха от тайните ни бюти ритуали и си имат силно, твърдо и изразено мнение за джаджите, които вършат "чудеса":

Този път под светлините на прожекторите влизат две градски момчета, които можете да срещнете в най-горещите спотове на София (абсолютно убедени сме, че сте ги мяркали все някъде). Живко Гичев и Иван Георгиев:

Въпросът: Бюти джаджите, които използват жените, а вас ви ужасяват?

По ред:


Живко: Няколко неща ме ужасяват истински. Молив за очи. Не толкова самият молив, колкото начина, по който се нанася. Дори мисълта за това да си бръкна в окото с остър предмет ме кара да настръхна. Инструментът за извиване на мигли. Не знам точното му наименование, но прилича на нещо използвано през средновековието за изтезания. Гррр Епилаторът. Самото му включване предвещава идващата болка. На вид прилича на електрошок и звукът, който издава е почти такъв. Още повече като започне да се ползва. Жуженето от моторчето на машинката допълнено от почти чуващите се откъсвания на косъмчета от тялото. Ужас!

Иван: Най-ужасяващата бюти джаджа, която използват жените за мен е щипката за извиване на мигли. Изглежда ми някак сложно работенето с нея и мисълта, че можеш да си ивадиш окото ме притеснява!

More Други