Следва

Double Trouble - Birkin vs. A.Coba

Първи стъпки по голф в новия магазин Conte Of Florence

С изискан коктейл вторник вечерта на бул. Витоша 150 беше открит новият магазин на Conte Of Florence в София...

All fashion преди 14 години

Само преди дни в София се случи уникално по рода си събитие. Гости, приятели и партньори на италианския бранд Conte Of Florence се насладиха на класно шампанско, докато демонстрираха уменията си в импровизиран турнир по мини голф.

Всичко това протече по време на откриването на новия бутик на марката Conte of Florence на бул. Витоша 150. Специално за целта отголф клуб „Св. София” беше поканен и професионалният треньор Матю Бейтс с неговия екип. Те помагаха със съвети и демонстрации, както на дебютантите в аристократичния спорт, така и на по-напредналите.

Сред изявилите желание да опитат удар със стиковете се откроиха управителката на модната агенция Xground Вера Тинкова и Оля Генчева, бивша вокалистка на Трамвай №5 и настоящ изпълнителен директор на ПР агенция.



Завидни умения демонстрира Г-н Ерик Тепеликян, официален вносител на Chopard за България.


 


Сашо Диков, Радослав Янкулов, Цеко Минев (Председател на Българската федерация по ски, бел.ред.) и Георги Бобев бяха само малка част от гостите, които показаха какво могат със стика.
 


Всички се насладиха на типичната за италианската марка атмосфера и разгледаха новата колекция, която отново е съчетание на спортен дух и елегантност. А за лятното фънки настроението се погрижиха DJ Marten, както и изисканият коктейл с шампанизирано вино и ягоди.
 


Историята на Conte Of Florence започва във Флоренция през 1952 г. с малък магазин за платове и дрехи в центъра на града, а през 1858 г. марката стартира и производството на шапки, които са причината за първоначалния й успех. Десетилетие по-късно марката става спонсор на италианския национален отбор по ски и именно тогава придобива изключителната си популярност.
 


Днес Conte Of Florence e сред любимите марки, както на феновете на ски, така и на почитателите на голфа и яхтинга, с уникалния си дизaйн на дрехи, обувки и аксесоари в типичен микс от спортен дух и градска елегантност.


 


Conte Of Florencе, която е на българския пазар от 5 години, можеш да намериш на бул. Витоша 150 и в хотел "Кемпински" в гр. Банско.
 

More from View Sofia

More All fashion