Седмичен ХОРОСКОП - 18.04 - 24.04

Astro преди 7 години

РАК 22.06 – 23.07

Тази седмица представителките на зодия Рак ги чака много добро професионално развитие от финансово естество. Ще получите добри новини, ще подпишете важен документ или ще получите доход, който е от решаващо значение.
Бъдете внимателни с отношенията си с жените от приятелската и семейната ви среда. Сега концентрацията ви в определена насока може да бъде криворазбрана, а когато фактите говорят сами за себе си, няма никакво двусмислие. Затова повече действайте, по-малко обяснявайте. Сега вие сте най-добрият си събеседник. 
Може да очаквате новини или телефонно обаждане от друго място, свързани с важен за вас човек. 
Предстои ви развитие на дадена ситуация в любовния ви живот. Оставете нещата да вървят на собствен ход. Не насилвайте нищо и никого.

Възходите и паденията в понеделник и вторник са достатъчни, за да накарат стомаха ви да се чувства „смешно“. Но адреналинът, който ви носят тези събития, може да ви бъде полезен в много ситуации. Предизвикателството, което обаче е поставено пред вас, е да останете бдителни за детайлите, особено по отношение на документи.
От сряда до петък трябва да се отпуснете и да оставите ума си да се прочисти. Пуснете си музика, изгледайте някой разтоварващ филм – не мислете за нищо задължаващо и костващо цялото ви внимание.
Събота и неделя не правете нищо, което не желаете да правите. Времето е изцяло ваше, а някои задължения могат да почакат.

Хороскоп

Още от Astro