Седмичен ХОРОСКОП - 18.04 - 24.04

Astro преди 7 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица може да се вбесите от неочакван опит за измама или манипулация. Дори самият факт, че някой ви предлага да извършите нещо подобно, ще бъде достатъчен, за да сложите край на тези взаимоотношения. Бихте реагирали по този начин във всяка подобна ситуация, а не само в този конкретен случай, който ви злепоставя. Вие сте съвестни, честни хора, които не желаят лошото никому. Доста често виждате само доброто у хората и подобни сблъсъци са поучителни за вас и наивността ви. Не вярвайте на всеки – не всички хора са това, което показват пред останалите.

Тайната да бъдете блестящи в дадена сфера, е да станете „експерти“, независимо дали това е начинание, с което всеки би се захванал. Именно такива мисли се въртят в главата ви в понеделник и вторник. Още от началото на седмицата се заемете с това, което обичате и не позволявайте на никого да ви каже, че това не е нещо, на което трябва да отделяте времето си – става въпрос за вашето време, не за тяхното. Ако това, което обичате е квантова физика, занимавайте се точно с това - с високо вдигната глава.
Ангажимент застава на пътя ви в сряда, от който ще последват множество отговорности, които трябва да разрешите в четвъртък и петък. Но уикендът? Той е изцяло ваш! Оползотворете го с това, което желаете и не забравяйте – амбицията и увереността са хубави качества.

Хороскоп

Още от Astro