Следва

Fashion battle: Оооообиците ни

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза фешън издънки...

All fashion преди 7 години

Аутфит fail

Актрисата от сериала "Малки сладки лъжкини" Ашли Бенсон редовно ни удивлява с готините си визии, но не и този път. През уикенда блондинката се появи пременена в ужасяващ сатенен костюм, решен в оранжево. Не стига това, ами Ашли го съчетава с nude боди, което едва се различава, както и nude сандали на висок ток. Честно да си кажем, единственото, което ни хареса в този аутфит, е сладурската мини чантичка на YSL.

На 44! Да или Не?

Колебаем се, и то много! Харесва ли ни, или е тотално извън рамките на нещата за една 44-годишна дама да се носи в подобен аутфит. Кармен Електра се появи на музикалния фестивал Coachella по оставяща малко на въображението черна рокля, цветни плитки и под ръка с новото си гадже - бившият на Памела Андерсън Томи Лий. И все пак, тази визия май не е много подходяща, а?

Лошата страна на Coachella

Coachella може и да е страхотен фестивал, но облеклата на присъстващите често ни карат да повдигаме вежди. И това не е заради натрапчивата бохо естетика, а заради честата липса на дрехи. Достатъчно е да отворим Instagram, за да се нагледаме на скандални прозрачни ансамбли със задължителните ултра мини шорти и рокли. Примерът, който даваме днес обаче, е с една идея по-необичаен и се състои в липсата на половината на стандартните панталони - певицата Раян Дестини се показа на втория ден от фестивала с половин чифт джинси, състоящи се от един широк крачол, един гол крак и черно боди с надпис "Ready For Trumpocalypse". Макар и да сме свикнали със съмнителната стилова естетика на фестивала, тази визия идва малко в повече и не смеем дори да се замислим как би еволюирал занапред този "тренд"...

Джеръми Скот с нова творческа изява

Особената дизайн естетика на Джеръми Скот за Moschino, както и за своя едноименен бранд е лесно разпознаваема и дори често поставяна под въпрос, а благодарение на петия рожден ден на играта Candy Crush, Скот има ново поле за изява. Представителите на играта обединяват сили с Moschino, за да отпразнуват големия повод с капсулна колекция от Candy Crush инспирирани дамски и мъжки бански костюми, раница и калъф за телефон. В колекцията няма никаква загадка, принтовете са абсолютно ясни и буквално поднесени, дизайните са стандартни, а цените високи - раницата идва с цена от 650$, калъфът е 70$, мъжкият бански струва 250$, а дамският пък 300$.

Представянето на колекцията ще се проведе в рамките на фестивала Коачела, а определеното за целта място ще бъде превърнато в Candy Kingdom, пресъздаващо популярната игра. А за заинтересованите, лимитираните артикули ще бъдат налични в сайта на Moschino след броени дни.

More All fashion