Следва

Fashion battle: Оооообиците ни

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Аутфит fail

Актрисата от сериала "Малки сладки лъжкини" Ашли Бенсон редовно ни удивлява с готините си визии, но не и този път. През уикенда блондинката се появи пременена в ужасяващ сатенен костюм, решен в оранжево. Не стига това, ами Ашли го съчетава с nude боди, което едва се различава, както и nude сандали на висок ток. Честно да си кажем, единственото, което ни хареса в този аутфит, е сладурската мини чантичка на YSL.

На 44! Да или Не?

Колебаем се, и то много! Харесва ли ни, или е тотално извън рамките на нещата за една 44-годишна дама да се носи в подобен аутфит. Кармен Електра се появи на музикалния фестивал Coachella по оставяща малко на въображението черна рокля, цветни плитки и под ръка с новото си гадже - бившият на Памела Андерсън Томи Лий. И все пак, тази визия май не е много подходяща, а?

Лошата страна на Coachella

Coachella може и да е страхотен фестивал, но облеклата на присъстващите често ни карат да повдигаме вежди. И това не е заради натрапчивата бохо естетика, а заради честата липса на дрехи. Достатъчно е да отворим Instagram, за да се нагледаме на скандални прозрачни ансамбли със задължителните ултра мини шорти и рокли. Примерът, който даваме днес обаче, е с една идея по-необичаен и се състои в липсата на половината на стандартните панталони - певицата Раян Дестини се показа на втория ден от фестивала с половин чифт джинси, състоящи се от един широк крачол, един гол крак и черно боди с надпис "Ready For Trumpocalypse". Макар и да сме свикнали със съмнителната стилова естетика на фестивала, тази визия идва малко в повече и не смеем дори да се замислим как би еволюирал занапред този "тренд"...

Джеръми Скот с нова творческа изява

Особената дизайн естетика на Джеръми Скот за Moschino, както и за своя едноименен бранд е лесно разпознаваема и дори често поставяна под въпрос, а благодарение на петия рожден ден на играта Candy Crush, Скот има ново поле за изява. Представителите на играта обединяват сили с Moschino, за да отпразнуват големия повод с капсулна колекция от Candy Crush инспирирани дамски и мъжки бански костюми, раница и калъф за телефон. В колекцията няма никаква загадка, принтовете са абсолютно ясни и буквално поднесени, дизайните са стандартни, а цените високи - раницата идва с цена от 650$, калъфът е 70$, мъжкият бански струва 250$, а дамският пък 300$.

Представянето на колекцията ще се проведе в рамките на фестивала Коачела, а определеното за целта място ще бъде превърнато в Candy Kingdom, пресъздаващо популярната игра. А за заинтересованите, лимитираните артикули ще бъдат налични в сайта на Moschino след броени дни.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.